El Celler Mas Foraster col·labora amb Aprodisca

El Celler Mas Foraster i APRODISCA hem signat un conveni de col·laboració. El Celler ha elaborat un vi negre Josep Foraster-Les Gallinetes que portarà una etiqueta dissenyada per un dels nois del servei ocupacional i per cada ampolla comercialitzada, el Celler Mas Foraster farà una aportació econòmica a l’entitat.

El Celler ens va demanar que els nois/es del servei de teràpia ocupacional féssin un dibuix en el que havíen de relacionar els animals i el raïm, i entre totes les propostes es va triar el de d’Abel Pérez, que és el que estarà present en la primera anyada del Josep Foraster – Les Gallinetes.

De la primera anyada d’aquest vi s’han elaborat 4.306 ampolles, que es comercialitzaran exclusivament des del Celler Mas Foraster, per la comarca i per alguns indrets de Catalunya, i es pretén que aquesta iniciativa tingui continuïtat en les properes anyades amb nous dibuixos fets pels nois/es d’APRODISCA.

El Josep Foraster – Les Gallinetes 2013 ha estat elaborat amb raïm de les vinyes de Mas Foraster, de les varietats Ull de Llebre, Garnatxa, Syrah i Cabernet Suvignon. Ha tingut cinc mesos de criança en bótes de roure francès. Aquest és un vi amb aromes a fruites vermelles i espècies; molt llaminer, fresc, persistent i divertit.

Gràcies a tots els nois/es pels vostres dibuixos sou uns artistes!!

Comentaris: