Exitosa i molt emotiva primera edició d’APRODISCÀNIA 2016

Aquest any i per primera vegada l’entitat ha celebrat Aprodiscània 2016, una exitosa i molt emotiva edició amb actes destacats, que es va celebrar els dies 30 de novembre, 1, 2 i 3 de desembre.

Dia 30 de novembre

El passat dia 30 de novembre va tenir lloc la inauguració del jardí terapèutic d’Aprodisca a la Selva del Camp, a càrrec del Sr. Josep Masdeu, alcalde de la Selva del Camp acompanyat de les empreses col·laboradores del projecte com la Fundació PortAventuraRexam i Fundació Roviralta i el suport de l’Ajuntament de la Selva del Camp.

Es va fer una plantada d’un exemplar de teix, com a símbol de longevitat i permanència en el temps.

Seguidament, es realitzà una jornada de portes obertes a les instal·lacions, fent una visita a les activitats que en aquell moment s’estaven desenvolupant. Finalment per acabar a la tarda, es realitzà una presentació de la LADD (Associació en defensa dels drets de les persones amb discapacitat).

Dia 1 de desembre

Pel matí es va celebrar un esmorzar sorpresa per la Carme Sureda, on va rebre un detall molt emotiu per part dels treballadors/es del centre especial de treball. Els actes continuaren per la tarda amb un xerrada sobre l’envelliment de les persones amb discapacitat a la Biblioteca Municipal de Montblanc, i que va anar a càrrec de la Sra. Marisol Matamoros, psicòloga especialista en psicologia clínica i consultora geriàtrica.

A continuació es va celebrar l’acte més important d’aquell dia amb una cercavila encapçalada per la Cucafera dirigint-se a la inauguració de les noves instal·lacions de l’entitat i que estan cedides per l’Ajuntament de Montblanc per un termini de 25 anys. Van comptar amb la presència del regidor Sr. Joan Casellas que juntament amb la Carme Sureda van ser els encarregats de tallar la cinta.

Dia 2 de desembre

Aquest dia va centrar tota l’atenció dels quatre dies d’actes, ja que es donava visibilitat pública premiant a les empreses que han col·laborat amb la promoció de la igualtat d’oportunitats de les persones amb discapacitat en l’àmbit laboral.

 

 

 

Comentaris: