L’equip d’atletisme d’Aprodisca en l’última competició de la temporada

foto-campionat-1El passat dissabte dia 30 de novembre, l’equip d’atletisme d’APRODISCA va participar en el XXIX Campionat Territorial d’Atletisme que organitza anualment l’ACELL (Federació Catalana d’esports per a disminuïts psíquics) juntament amb set equips més de la demarcació de Tarragona: C.E SOLC, C.E GARBÍ DEL VENDRELL, C.E BAIX CAMP, C.E ALBA, C.E ÀNGEL A.P.A.S.A, FUNDACIÓ PRIVADA PERE MATA i FUNDACIÓ DE PROTECCIÓ DELS DIMINUÏTS PSÍQUICS ESTELA.

 El campionat territorial d’Atletisme, va tenir lloc a la pista d’atletisme de les instal·lacions esportives Reus Ploms des de les 10:30 i fins a les 13:00h.

Va ser un matí marcat pel fred i els bons resultats dels nostres esportistes.

A les 12:00 del matí l’Alcalde de Reus, il·lustríssim senyor Carles Pellicer Punyed  va fer entrega de les medalles de participació per part de l’ajuntament de Reus a un representant de cada Club Esportiu. La nostra voluntària Carme R. va ser l’encarregada de recollir les medalles per als nostres esportistes.

En acabar la competició, va tenir lloc el dinar de germanor amb els esportistes, entrenadors, voluntaris i familiars. Tot seguit, vam poder gaudir d’un concert de rock català ofert pel grup Nord on van actuar durant una hora i mitja i vam poder escoltar cançons “reversionades” de grups de rock català i d’altres compostes per ells mateixos.

A les 10:30, és va donar el tret de sortida de la competició amb la prova de 400m llisos.

L’Antonio R., a diferència del Campionat de Catalunya, no va poder realitzar la seva prova (5.000m) per falta d’esportistes. Així doncs va realitzant una magnifica cursa de velocitat en els 400m llisos fent un temps de 1,21’17’’, quedant en segona posició.  Molt bé Antonio!!

En Roger L, va realitzar el segon llançament de 4kg pes a una distància de 8,40 metres. En la prova de velocitat, va fer una marca de 13’20’’. Enhorabona Roger per aquestes dues medalles d’or!  

El Sandro C., va millorar la seva marca personal en el salt de llargada. El primer salt a una distància de 3’45m, el va fer posicionar en primera posició de la seva sèrie. En els 100m llisos, va fer una excel·lent cursa de velocitat quedant de nou primer de la seva sèrie.  El resultat, dues medalles d’or. Felicitats Sandro! 

L’Esther Font, va obtenir medalla de bronze en el salt de llargada (1’03 metres). En la prova de 100m llisos va millorar la seva marca personal fent un temps de 18’06’’. Felicitats Esther,  1 medalla d’or i una de bronze per finalitzar la temporada és un excel·lent resultat!

En Fèlix R, va llençar la pilota de 4kg pes a una distància de 3.73m, aquest llançament va permetre posicionar se per davant dels seus contrincants, quedant el primer de la seva sèrie. En els 100 llisos va realitzar un temps de 20’92’’ quedant en quarta posició. Molt bé Fèlix!

La Cristina P., va quedar primera de la seva sèrie, en la prova de llançament 3kg pes. Aquest el va enviar a una distància de 4’60m. En els 100m llisos, va realitzar un temps de 20’18’’ guanyant la medalla de plata de la seva sèrie. Enhorabona Cris!

La Glòria C., en el salt de llargada ho va tenir difícil per optar a pòdium ja que va competir contra 3 nois d’una categoria inferior. Volem remarcar el magnífic salt que va realitzar a una distància de 1’18 metres, superant totes les marques anteriors en aquesta prova. En la prova de velocitat de 100m llisos va quedar en tercera posició/medalla de bronze amb un temps de 25’59’’. Molt bé Glòria, ja veus que l’esforç té una gran recompensa!

Un cop més felicitar a tots els esportistes i agrair la col·laboració i el suport de les famílies i la voluntària Carme R. que un cop més, van mostrar a l’equip d’atletisme d’APRODISCA, el seu suport incondicional. Sense vosaltres no seria possible.

Comentaris: