L’equip de bàsquet APRODISCA C queda en tercera posició del territorial

El passat dissabte dia 5 d’abril, l’equip de bàsquet APRODISCA C va participar en el Campionat Territorial de Bàsquet que organitza anualment ACELL, la Federació Catalana d’esport adaptat per a disminuïts psíquics. Aquesta prova és va realitzar al Pavelló Municipal d’Esports de Salou i l’horari va ser de 9:30 h del matí fins les 14:00 h.

Onze equips procedents de diferents Clubs Esportius de la província de Tarragona van participar repartits en tres categories. Categoria A: nivell alt. Categoria  B: nivell mig-alt. Categoria C: nivell baix. ACELL en aquest campionat també ofereix la possibilitat de realitzar proves individuals i adaptades, per tal de ser accessibles a les diferents capacitats que presenten els esportistes inscrits.

Cada equip realitzava tres partits. Aquests tenien una durada de dues parts de 10 minuts, un temps mort per equip i dos minuts de descans entre part i part. Es contava 2 punts per partit guanyat, en cas d’empat, s’afegien tres minuts al partit fins arribar al desempat i 0 punt per partit perdut.

APRODISCA jugava en la categoria C, tots els partits d’aquesta categoria es van realitzar a la pista 2.

A les 10:15 h, APRODISCA C va realitzar el primer partit contra Alba de Reus. La primera part va ser molt fluixa per part del nostre equip. Només vam aconseguir anotar un punt m’entres que l’equip contrari ja en portava 4. Va ser després de la mitja part on l’equip va remuntar fins anotar un total de 10 punts (Glòria, Isaac, Esther i Sergi) En aquest temps, el més interessant va ser no deixar marcar cap punt a l’equip rival. El resultat final d’aquest partit va ser 11 a4 a favor d’APRODISCA C.

A les 11:30 h començava el segon partit. APRODISCA C contra Estela. Un partit emocionant que va resultar ser molt igualat per part dels dos equips. En la primera part, Estela es posava capdavantera en anotar 10 punts m’entres APRODISCA C només en va poder fer 6. En la segona part, Aprodisca C va aconseguir anotar 6 punts mes, m’entres que el rival, Estela només en va anotar 4 punts. Però APRODISCA C, no va poder igualar l’avantatge de la primera part i finalment el partit va acabar en derrota 14-12 per APRODISCA C.

A les 12:30 h vam començar el tercer i últim partit de la competició. APRODISCA C contra SOLC C. Un partit extremadament difícil degut a l’alt nivell de l’equip contrari. Aquest va mostrar superioritat des d’un bon principi, sense abaixar en cap moment la intensitat. APRODISCA C va mostrar voluntat i força sense desanimar-se tot i perdre de 12 punts en acabar el partit. El  resultat final va ser d’ APRODISCA C 8 punts -20 punts SOLC C.

Volem felicitar als esportistes per l’esforç realitzat, i animar-los a seguir treballant com fins ara. Som un equip molt jove, però les ganes i la força de voluntat de tots plegats ens ajuden dia a dia a fer gran aquests projecte esportiu iniciat la temporada passada.

Sense vosaltres aquest projecte no seria possible!

C.E Tilmar d’APRODISCA

Comentaris: