Les 3es vacances d’estiu a Lloret de Mar

Les 3es vacances d’estiu!!

Durant la segona setmana d’agost de 2014, des del Servei de lleure d’APRODISCA  15 persones acompanyades de la monitora de lleure i dues voluntàries de la casa, van gaudir de les esperades vacances d’estiu a l’Hotel Selva Mar*** de Lloret de Mar.

Cinc dies i quatre nits plens d’activitats, oci nocturn, relax, turisme i sobretot… molt companyerisme i diversió!

El dilluns 4 d’agost a les 11:00h del matí, vam marxar de Montblanc direcció Lloret amb dues furgonetes de la casa. En arribar a l’hotel, vam dinar i instal·lar-nos en habitacions de dos i de tres persones. Tarda de relax gaudint de les instal·lacions de l’hotel i les activitats d’aquest. Per la nit en acabar l’espectacle de l’hotel, vam sortir de festa per la zona de pubs.

El dimarts dia 5 d’agost, un grup va visitar el mercat setmanal de Lloret m’entres la resta de participants es va quedar a gaudir de les activitats i instal·lacions de l’hotel. Per la tarda, 4 dels participants acompanyats de dues monitores van realitzar l’aventura d’enfilar-se en un parc d’arbres tot superant tirolines, ponts tibetans i de varis tipus, etc. Per la nit vam gaudir de l’espectacle ofert pel mateix hotel i ball fins a les 00:30h.

El dimecres dia 6 d’agost, sortida al parc aquàtic Water World de la mateixa població. Un dia ple d’emocions i molta calor que va ajudar-nos a gaudir de l’aigua i els tobogans.  En arribar relax i gaudir de les diferents actuacions nocturnes de l’hotel abans d’anar a dormir.

El dijous dia 7 d’agost, vam realitzar una visita cultural al poble veí de Tossa de Mar. A les 12:00h un vaixell amb vistes al fons marí ens va dur fins Tossa. Allí vam dinar en un restaurant del port tot gaudint del menjar típic de la zona. Després de dinar, visita a la part comercial i muralla de la població. A les 17:30h vam tornar en vaixell. En arribar a Lloret, un grup va aprofitar per visitar el casc antic de la població, m’entres l’altre grup va anar directament a l’hotel a descansar. L’última sortida nocturna de les vacances, va ser molt divertida. Per petició de la majoria dels participants, vam buscar un karaoke on vam poder gaudir com un més, d’aquest espai, fent amics i cantant tots junts. Després vam voltar per la zona de pubs fins a escollir-ne un. La meitat del grup a les 5:00h va anar a dormir. M’entres que la resta de persones aprofitant l’última nit de festa per la ciutat va preferir esperar a que el pub tanques i tornar a l’hotel tot passejant per la platja i gaudint així, de la sortida del sol.

El divendres 8 d’agost pel matí, ens va servir per a relaxar-nos a les instal·lacions de l’hotel, fent alguna de les activitats programades o bé gaudint de l’ombra del jardí. En acabar de dinar vam fer la reunió d’acomiadament amb tots els membres de les vacances. Una valoració molt positiva per part de tots els participants.

A les 20:30h arribàvem a la Selva del Camp i a les 21:00h a Montblanc. Un cop més una experiència única per gaudir de les vacances amb els companys més enllà del lloc habitual de treball.

L’any vinent més!

Servei de lleure d’APRODISCA

 

 

Comentaris: