Recollida de signatures “Enganxa’t als drets”

Recollida-signatures-Dincat-TarragonaCampanya en defensa dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual o de desenvolupament

Durant tot el mes de maig, a la recepció dels dos centres disposem d’un recull de signatures per tal de donar suport a la campanya de Dincat “Enganxa’t als drets. Defensar-los és reconèixer les nostres capacitats”, recolzant així, als nostres usuaris i a totes les persones amb discapacitat de la província i exteriors.

Aquí teniu el cartell i el full de signatures per poder-ne fer difusió > Recollida signatures Dincat Tarragona
 
Les entitats socials de Tarragona, que atenem i donem suport a les persones amb discapacitat intel·lectual o de desenvolupament, rebíem subvencions i ajuts econòmics de la Generalitat de Catalunya per garantir el seu dret a una vida digna, autònoma i inclusiva. Les polítiques d’austeritat estan contribuint al deteriorament de la qualitat de vida del col·lectiu i de les seves famílies. Des de 2010, les subvencions s’han reduït en àmbits bàsics (treball, serveis socials i educació) i s’ha congelat l’accés a determinats serveis d’atenció diürna i acolliment residencial a les comarques tarragonines.
Actualment, hi ha persones que són a casa i d’altres que estan atrapades en un servei que ja no respon a les seves necessitats reals i sense poder accedir als suports que millor s’adapten a elles.
A causa de les retallades, les persones amb discapacitat intel·lectual o de desenvolupament corren un risc real de tornar a la situació de fa 30 anys i condemnar-les a la pobresa i l’exclusió social, perdent el seu dret a tenir
unes oportunitats i un projecte de vida propi, com la resta de ciutadans.
 
Davant aquesta situació injusta demanem:
-Un pacte social i unitari dels diputats i diputades de Tarragona al Parlament de Catalunya per blindar les partides pressupostàries que garanteixen els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual o de desenvolupament.
-Mocions unitàries dels ajuntaments tarragonins que donin suport al pacte dels parlamentaris i parlamentàries de les comarques de Tarragona.
 
Agrair-vos per avançat la vostra col·laboració.

Enganxeu-vos als drets!!!

Comentaris: