Última sortida de la temporada a l’Aquopolis de la Pineda

El passat dissabte dia 12 de juliol des del Servei de Lleure d’APRODISCA va realitzar l’última activitat SORTIM de la temporada, adreçada als usuaris de C.E.T i S.P.L dels tallers de la Selva del Camp i Montblanc.

Un total de 10 persones acompanyades per la monitora de lleure i una voluntària de l’entitat vam passar-ho d’allò mes bé, tot refrescant-nos en el parc aquàtic, Aquopolis de la Pineda.

A les 12:15h vam entrar al parc fins a les 18:15h de la tarda. A les 14:00h vam dinar plegats i a les 16:00h vam poder gaudir de l’exhibició dels 7 dofins molars del parc.

Els participants de la sortida, van poder gaudir d’un dia ple de diversió tirant-se pels tobogans, banyant-se en les diferents piscines, yakuzzi i gaudint també de les diferents activitats com Zumba, espectacle de dofins, Aquagim, que ofereix als clients del parc

Una cloenda d’activitat molt positiva per part de tots els participants de C.E.T i S.P.L. La setmana que bé, és conclourà la mateixa activitat realitzant la mateixa sortida amb els usuaris de S.T.O i S.O.I d’APRODISCA la Selva i Montblanc.

Servei de Lleure d’Aprodisca

Comentaris: