15 Medalles de la Secció Esportiva d’APRODISCA al Campionat Territorial d’Atletisme

El passat dissabte 18 d’abril, l’equip d’atletisme de la Secció Esportiva d’APRODISCA va participar en el XX Campionat Territorial d’Atletisme que organitza anualment l’ACELL (Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics) a la pista d’atletisme del Reus Ploms de 10:30 a 13:00h del matí seguit per un dinar de germanor a les mateixes instal·lacions.

Una jornada acompanyada pel bon temps i la calor, va fer que els 8 esportistes de la Secció Esportiva d’APRODISCA aconseguissin 7 medalles d’or, 2 medalles de plata, 2 medalles de bronze i 4 medalles de participació.

EL CAMPIONAT:

A les 10:30h, l’Antonio R. iniciava la competició amb la prova de 5.000 m llisos, realitzant una marca de 26 minuts 24 segons i quedant en tercera posició.

A la mateixa hora, en William F. va realitzar la prova de S. llargada aconseguint en el segon del seus salts la marca de 3.61m i quedant en segona posició de la sèrie.

A les 10:35h en Fèlix R. va realitzar un llançament de 4kg pes a una distància de 3.35m, aconseguint la 6a posició dels 8 participants de la sèrie.

En Jordi C. a les 10:50h va participar en la prova de S. llargada realitzant un salt de 2 metres de longitud, aconseguint quedar en 4a posició.

En William F. a les 11:08h va realitzar una magnífica cursa als 200m llisos posicionant-se al capdavant de la sèrie des del principi tot i imaginar-se que l’arribada era abans de la meta per accés de gent en la zona de premis. Va poder seguir corrent gràcies a les indicacions dels jutges i entrenadora fins a la meta i conservar la primera posició. Merescudíssima medalla d’or!

L’Esther F. i la Xènia M., a les 11:10h participaven en la prova de S. llargada coincidint en la mateixa sèrie. Quedant 1a i 4a i realitzant uns salts de 1.68m i 1.02m, respectivament.

A les 11:13h el Roger L. i el Sandro C., va realitzar la prova de 200m llisos superant els dos la marca personal i quedant 1r i 2n amb un temps de 0.28.86 i 0.29.75, respectivament.

A les 11:23h l’Esther F. va realitzar la seva segona prova, 200 m llisos, quedant en primera posició i millorant la seva marca a 0.36.31.

El Jordi C. a les 11:46h va quedar en primera posició en la prova de 100m llisos tot fent un excel·lent temps de 0.22.85.

En Fèlix R. a les 12:02h va aconseguir la medalla d’or en els 100 m llisos, amb una marca de 0.19.28.

El Roger L. i el Sandro S. van coincidir de nou en la seva segona prova del campionat a les 12:10h en el S. de llargada. Quedant 1r i 4t i aconseguint un salt de 4.20m i 3.19m, respectivament.

La Xènia M. a les 12:26h, va tancar el campionat per part dels esportistes de la Secció Esportiva d’APRODISCA aconseguint la medalla de bronze en la prova de 100m llisos i fent un temps de 0.28.68m

Un cop finalitzat el campionat, ens vam fer les fotos de rigor amb els membres de l’equip, familiars i companys que s’havien desplaçat a les instal·lacions dels Reus Ploms per a veure els esportistes competint i donar-los ànims i suport!

Seguidament l’equip va participar en el dinar de germanor que havia preparat el Club Esportiu Alba de Reus.

Enhorabona esportistes, campionat rere campionat us aneu superant, l’esforç que mostreu entrenament rere entrenament es nota i la marca personal de cadascú de vosaltres es manté o en molts casos es millora!! Seguiu així i… l’any que bé més i millor!

Ara que ja acabem la temporada 2014-2015, volem agrair a l’Ajuntament de Montblanc i a l’Instiut Martí i l’Humà, que un any més ens hagueu cedit els espais necessaris per a poder realitzar els nostres entrenaments d’atletisme!

A les famílies, voluntaris d’APRODISCA i companys que us vareu desplaçar per a formar part del campionat, dir-vos que el vostre suport incondicional és molt gran i que entre tots vam poder gaudir d’una jornada magnífica!!!

Moltíssimes gràcies!!

Secció Esportiva d’APRODISCA

Comentaris: