4 medalles d’or, 5 de plata, 4 de bronze en el Campionat Territorial de Natació

11 esportistes de la Secció Esportiva d’APRODISCA, participen en el Territorial de Natació 2016

El passat diumenge dia 17 d’abril va tenir lloc el XXIV Campionat Territorial de Natació a Amposta que organitza anualment l’ACELL, la Federació Catalana d’esports per a Disminuïts Psíquics des de les 10:00h del matí i fins les 14:00h a la piscina municipal d’Amposta.

Un total de 134 nedadors van participar en la competició dels clubs: C.E Garbí (Vendrell), ZIGA ZAGA (Valls), APRODISCA (Montblanc -Selva del Camp), Taller Baix Camp (Reus), Àngel APASA (Amposta), Taller Estela (Tarragona), C.E SOLC (Tarragona), C.E ALBA (Reus), ADAPONDA (Castelló), EE BCN (Barcelona).

Els resultats dels nedadors de la Secció Esportiva d’APRODISCA van endur-se 4 medalles d’or, 5 medalles de plata, 4 de bronze, 7 medalles de participació i dues desqualificacions per error tècnic en l’arribada.

LA COMPETICIÓ:

A les 10:00h s’iniciava el campionat, el Jordi F. va ser el primer del nostre equip en posar-se a l’aigua realitzant la prova adaptada de 25 metres sense estil ni flotació. En la sortida, va necessitar el suport de l’entrenadora, després, va poder acabar la prova tot sol. Va quedar en cinquena posició, de sis nedadors.

En les proves de 50 metres crol:

La Xènia  va quedar en cinquena posició de sis participants.

L’Eduard A. li va tocar, una seria molt ràpida. Aquest fet, va ajudar-lo a abaixar la seva marca personal a 00:50.19, però no ni va haver prou i va quedar últim de set nedadors. Enhorabona Eduard, per aquesta millora i per seguir-te superant dia a dia!

 

En la prova de 25 metres crol:

L’Esther va realitzar una excel·lent cursa col·locant-se en segona posició de cinc nedadores.

En Xavi va realitzar una cursa molt ajustada amb el primer, quedant en segona posició de sis esportistes i gairebé mantenint la marca personal.

El David va pujar a recollir la medalla a la part més alta del podi! Va quedar primer competint contra sis nedadors més.

El Fèlix va quedar en tercera posició de cinc nedadors.

L’Alberto va realitzar una carrera molt ajustada, va ser en els últims metres on es va decidir l’or. Enhorabona Alberto per no abaixar la guàrdia, merescuda medalla d’or!

El Sandro va quedar en quarta posició. Va realitzar una cursa amb una millorada tècnica en aquest estil. Enhorabona Sandro, segueix així!

El Sergi va quedar en tercera posició i va aconseguir la medalla de bronze.

L’Eduard G. va realitzar una excel·lent cursa millorant la seva marca personal a 00:30.69, va pujar a la part més alta del podi per recollir la medalla d’or.

 

En la prova de 25 metres braça:

L’Alberto, amb una millorada tècnica, va quedar en quarta posició de cinc nedadors.

Seguidament el Sergi va quedar en segona posició de cinc contrincants mantenint la marca personal.

La Xènia va quedar en cinquena posició de sis nedadores.

A les 12h és va parar la competició i tots els centres van rebre un obsequi commemoratiu del Campionat fet pels usuaris del Taller Angel Apassà de la mà de les autoritats que van assistir-hi: la presidenta  Club Esportiu l’Angel-APASA, presidenta d’Acell Tarragona, l’alcalde d’Amposta, la directora Territorial de Treball, Afers Socials i Famílies, la presidenta del Consell Comarcal del Montsià, el Representant “La Caixa “ a Amposta, el representant de Viper, el representant del Taller Gerard Roca, el representant de l’Associació de Voluntaris de “La Caixa” a les Terres de l’Ebre, el representant Tallers Codorniu, el representant de J.F.Advocats i la representant de Trendy Estilista i Estil estètica.

En la prova adaptada de 25 metres flotació:

El Jordi va realitzar la prova amb un xurro i amb l’estil de braça amb un temps d’ 01:56.29 i va quedar en segona posició de cinc nedadors. En aquesta prova no va necessitar ajuda de la monitora.

En els 25 metres esquena:

L’Esther va realitzar la prova amb esportistes bastant més ràpides. Va quedar desqualificada per error tècnic en l’arribada. Se li va lliurar la medalla de participació per desqualificació.

En Xavi va lluitar fins als últims metres, assolint la medalla de plata de cinc participants i millorant la seva marca personal a 00:24.25. Molt bé Xavi per seguir superant-te!

El David va quedar en tercera posició de sis participants i va aconseguir l’objectiu d’abaixar la seva marca personal gràcies a una petita millora en la tècnica d’aquest estil, va realitzar una marca de 00:37.77.

El Fèlix va realitzar aquesta prova amb esportistes d’una categoria més alta, però amb un nivell similar. Va quedar en tercera posició aconseguint la medalla de bronze de sis participants.

L’Eduard A,  va ser desqualificat en aquesta prova per error tècnic en l’arribada, se li va lliurar la medalla de participació.

En Sandro, va fer una cursa bastant ràpida. Va queda en quarta posició de sis participants.

L’Eduard G va realitzar una cursa molt ràpida, abaixant la seva marca personal a 00:30.69 i aconseguint la medalla d’or de 4 nedadors, que van competir en aquesta prova.

 

Un cop mes, volem felicitar als esportistes per l’esforç, la implicació i l’esperit de superació. També, agrair el suport incondicional dels amics i familiars que van desplaçar-se juntament amb l’equip fins a les instal·lacions d’Amposta. A la Carme R i a l’Ivan E els dos voluntaris que ens van acompanyar, agrair la seva col·laboració desinteressada i recordar que un cop més han fet possible i accessible aquest campionat a aquelles persones que requereixen més suports.

Durant el mes de juny es durà a terme el tercer i últim campionat de la temporada, aquest és realitzarà per primera vegada en una piscina descoberta i tindrà lloc al Prat de Llobregat el dia 12 de juny. Des d’Aprodisca i participarem amb 9 esportistes!

Ànims campions, seguim entrenant i treballant de valent!!

Comentaris: