4t Calendari benèfic del bombers per aquest 2015

Quart projecte benèfic dels bombers amb un calendari per aquest 2015

L’any 2012 un grup de bombers es van embarcar innocentment en un projecte, un calendari amb la col·laboració d’amics i amigues que exerceixen altres professions van anar construint cada fotografia de manera solidària. Al final la feina feta a consciència, es va veure compensada per la gran acollida, i sobretot, per la recaptació de més de 17.000€ a la lliuta contra el càncer.

Enguany, gràcies a la nostra companya Eli Tarragó que té un contacte molt proper amb el grup de bombers ens han tingut en compte per a ser beneficiaris en aquesta edició que amb el mateix esperit, però amb un caràcter més crític, tornen per remoure consciències i recaptar el màxim possible per a fer un món millor, amb aquest objectiu doncs, els diners que es recaptin aniran repartits i destinats a empreses sense ànim de lucre com: GREENPEACE, Nens amb càncer – Associació AFANOC i APRODISCA.

En definitiva, un calendari realitzat per un bé solidari que permetrà a tota persona solidària participar d’una manera diferent.

El calendari val 10 euros i es pot comprar per internet al web calendaribombers.org o a través de diferents punts de venda, que en aquest cas APRODISCA els posarà  a la recepció de Montblanc i la Selva del Camp, com també a la botiga ecològica d’Hortus a partir del dilluns dia 27 d’octubre.

Endavant doncs, amb la seva difusió animant a tothom a comprar-lo!!

Comentaris: