7 medalles d’or, 2 de plata i 4 de bronze al I Campionat de Catalunya d’atletisme

Els millors resultats de l’equip d’atletisme, arriben de la mà del Campionat de Catalunya de pista coberta!

El passat diumenge dia 10 d’abril la Federació ACELL, va organitzar per primera vegada en la seva història, el I Campionat de Catalunya d’Atletisme de pista coberta. Aquest es va celebrar a la pista coberta de Catalunya a Sabadell, des de les 10:00h del matí i fins les 18:00h de la tarda.

Hi van participar 18 clubs d’arreu de Catalunya i també la delegació Andorrana S.O Andorra, amb un total de 222 esportistes.

8 esportistes de la secció esportiva d’APRODISCA van aconseguir endur-se 7 medalles d’or, dues medalles de plata, 4 medalles de bronze i 2 de participació.

LA COMPETICIÓ:

A les 10:10h l’Antonio va realitzar la prova de 3.000 metres llisos realitzant un temps de 13’58’’7 amb una mitja de 1’30’’ la volta de 200 metres i 4’52’’ el km. L’Antonio va competir contra 6 esportistes que participaven en aquesta prova, va lluitar des de l’inici fins al final i va obtenir la cinquena posició.

Seguidament, en Ferran i el Jordi van realitzar la prova adaptada de llançament de Softball contra 4 esportistes més. Aquests van realitzar uns magnífics llançaments, que van permetre que els dos atletes de la Secció Esportiva pugessin a la part més alta del podi, quedant primer i tercer respectivament amb una marca de 8.17 metres i 6.17 metres.

La Glòria va realitzar una excel·lent marca personal en la prova de 60m llisos, abaixant la marca dels entrenaments en més de 5 segons! Va ser l’esportista més ràpida de la seva sèrie competint contra cinc atletes més, va recollir la medalla a la part més alta del podi!

El Fèlix també va superar-se i va abaixar la seva marca en més de sis segons respecte a les marques dels entrenaments. Va recollir la medalla de bronze!

En Jordi va realitzar la prova de llançament de pes de 4kg. En aquesta ocasió, no va arribar a la seva marca personal de 8,50 metres però tot i així, va ser el vencedor d’aquesta prova quedant en primera posició de set esportistes, gràcies al segon llançament. Va enviar la pilota de 4kg a una distància de 8.01 m. Enhorabona Jordi!

El Sandro i el William van gaudir junt amb un tercer esportista del retorn d’una prova que feia anys que no es realitzava. El salt d’alçada! Aquesta, va començar a 0’90 m i fins al 1’10 m els nostres esportistes van saltar-la sense dificultat. El tercer esportista d’un altre club, va fer els tres intents a 1 m, però va quedar desqualificat. El Sandro va saltar 1’20 m al primer intent, m’entrés que el William va saltar-lo al segon intent. Aquesta petita diferència, va col·locar el Sandro en primera posició i en William en segona. Els dos van realitzar els tres intents a 1’25 m però no van aconseguir saltar-lo. Enhorabona nois!! Seguirem treballant de valent!

El Jordi C, va realitzar la prova de velocitat de 60 m indoor abaixant la marca dels entrenaments en més de 2 segons. Va col·locar-se en tercera posició des de l’inici fins al final de la prova, aconseguint la medalla de bronze.

El Fèlix va superar la seva marca personal en el segon llançament  de 4 kg/pes a una distància de 4.01 m. Va quedar en 1era posició de set esportistes, aconseguint la medalla d’or!

A les 14:00 h vam fer la pausa per dinar fins a les 15:15 h. Tots junts vam gaudir del descans a la part de l’entrada de la pista, amb un agradable sol que ens va ajudar a relaxar-nos.

Després de la pausa de dinar, en Ferran es va estrenar en la prova adaptada de 60m assistit verbalment. Va aconseguir la primera posició amb una marca de 21’’09. Enhorabona Ferran!

La Glòria va realitzar la prova de salt de llargada, en aquesta ocasió va saltar per sota la seva marca personal assolint el 0.62 m i quedant en cinquena posició.

El Sandro i el Jordi, van realitzar una magnífica cursa de velocitat en la prova dels 200 metres llisos, debatent-se la primera i la segona posició fins al final. El Sandro va obtenir la medalla d’or i el Jordi la de plata.

El William va finalitzar el campionat abaixant la seva marca personal en la prova dels 200 m llisos a 31’’05, va lluitar fins als últims metres i va quedar en tercera posició.

Esportistes juntament amb els pares, familiars, voluntàries i entrenadora van gaudir d’aquesta primera edició d’atletisme a la pista coberta de Catalunya a Sabadell!! El pròxim diumenge dia 5 de juny, realitzarem l’últim campionat d’aquest esport d’aquesta temporada a la pista d’atletisme dels Reus Ploms.

Salut i cames!

 

 

 

 

 

 

Comentaris: