7 ors, 2 bronzes i 3 medalles de participació al II Campionat d’Atletisme de Catalunya

II CAMPIONAT DE CATALUNYA ATLETISME 

El passat diumenge 26 de març, la Secció Esportiva d’ APRODISCA va participar al II Campionat de Catalunya d’Atletisme, celebrat a Sabadell, a la Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya. En aquesta edició, hi van participar un total un total de 224 atletes masculins i femenins, repartits entre els 20 clubs i associacions de tot Catalunya participants, i una delegació d’Andorra.

Des d’ APRODISCA, hi van prendre part 6 atletes, 5 masculins i 1 femenina, acompanyats per l’entrenador, una monitora i familiars.

A les 10:10h del matí, l’Antonio Rodríguez era el primer esportista en competir, i ho va fer a la prova dels 3.000 metres. Del total dels 6 atletes, va aconseguir quedar en 5a posició, enduent-se una medalla de participació.

El següent en competir, va ser el Jordi Cartañá, a la prova de llançament de Softball. El Jordi va ser qui va aconseguir llençar la pilota més lluny, enduent-se així la primera medalla d’or per APRODISCA.

Seguidament va ser el torn del Fèlix Ribé, a la prova del llançament de pes 4 Kg, on va aconseguir una valuosa medalla de bronze en aquesta prova.

Era el torn de l’Esther Font, a la prova dels 60 m. llisos, una de les proves més emocionants del campionat. L’Esther va fer una sortida molt bona però va patir una caiguda en el tram final, que la va deixar sense opcions de medalla. Malgrat aquest accident, va ser capaç d’aixecar-se i finalitzar la carrera.

Mitja hora més tard, era el moment del Sandro Chilán, que competia també a la prova dels 60 metres llisos i que va guanyar la segona medalla d’or per l’entitat, sent el primer en travessar la línia de meta.

En l’última prova del matí, el William Farrell competia en el salt d’alçada, on va demostrar el seu potencial, sent el saltador que més centímetres sobrepassava. Abans d’anar a dinar, el Jordi Cartañá i el Fèlix Ribé van disputar la seva segona prova, tan un com l’altre competien als 60m. i tots dos van fer una cursa magnífica, aconseguint en les seves respectives sèries, la medalla d’or.

El Sandro va ser el primer en estrenar-se a la prova del salt de llargada, i ho va fer de la millor manera possible, és a dir, superant la seva marca personal, i aconseguint una nova medalla d’or per a l’entitat amb un gran salt.

Una hora més tard, el William competia en una de les proves que va acabar sent de les més emocionants de tot el campionat, els 200 m. llisos. Finalment, la diferència entre els tres primers va ser mínima, i el William va acabar en 3a posició enduent-se el bronze.

De nou, era el torn de l’Esther Font, que tot i no estar recuperada de la caiguda del matí, no es va fer enrere i va disputar la seva segona prova, el salt de llargada, acabant en una meritòria 4a posició.

L’últim competidor va ser el que havia començat, l’Antonio Rodríguez, i ho va fer també de forma brillant, guanyant una altra medalla d’or en els 400 m. llisos.

Amb aquest bon regust de boca, els atletes d’ APRODISCA, van finalitzar la seva participació en aquest II Campionat de Catalunya d’Atletisme.

El recompte final de medalles va ser de: 7 ors, 2 bronzes i 3 medalles de participació.

Enhorabona a tots els participants pel seu esforç i sacrifici, i també per el gran ambient que hi va haver i que es va viure al llarg de tota la jornada, amb retrobaments d’esportistes d’un clubs i altres, i un gran esperit esportiu per part de tots, tant d’atletes com d’entrenadors.

 

Comentaris: