Alumnes de 3r d’ESO de l’INS Joan Puig i Ferreter elaboren roses amb nosaltres

El dia 12 d’Abril, un grup de persones del Servei de Teràpia Ocupacional de La Selva del Camp van anar a la classe d’ètica de 3r d’ESO de l’INS Joan Puig i Ferreter de La Selva del Camp a realitzar un treball conjunt, es van organitzar per grups de treball i van aconseguir crear roses increïbles.

L’objectiu de la col·laboració ha estat poder intercanviar aquest espai d’aprenentatges creant sinergies i enfortint els vincles amb els alumnes del mateix municipi.
Aquestes roses s’han estat realitzant durant els primers mesos de l’any al Servei de Teràpia Ocupacional de La Selva del Camp i de Montblanca. La filosofia d’aquesta artesania és poder-les crear a partir de materials reciclats. Així doncs, tan la tija, com els pètals i les fulles s’han creat a partir de materials que ja havien quedat en desús.
L’experiència de les persones que hi han participat ha estat transformadora i motivadora. Així doncs, tant des de l’INS Joan Puig i Ferreter com des d’Aprodisca s’ha acordat seguir col·laborant entre ambos grups i poder crear conjuntament nous projectes inclusius i participatius.

Comentaris: