Aprodisca ens unim al moviment global #GivingTuesday

un-dia-per-donar_int_postAvui dimarts 1 de desembre de 2015 se celebra, per primera vegada al nostre país, el dia mundial dedicat a l’acció de donar. On entitats com la nostra participem en aquesta iniciativa #GivingTuesday, un moviment global, sense ànim de lucre, per promoure la solidaritat entre les persones, organitzacions i empreses. Un dia per compartir i pensar amb els altres i actuar.

A través de la plataforma web givingtuesday.cat, es pot col·laborar en diferents projectes, nosaltres t’oferim la possibilitat de fer-te soci o bé fer un donatiu puntual a la nostra entitat al següent enllaç: fes un donatiu per una bona causa

#GivingTuesday és un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones. L’objectiu és dedicar un dia a tot el món a celebrar l’acció de donar. Però sobretot ha d’obrir camí per seguir donant i promovent la donació durant tot l’any.

Utilitzant el hashtag #GivingTuesday com a instrument per a difondre aquesta idea a les xarxes socials, es busca mobilitzar a tots els ciutadans, famílies, organitzacions i empreses perquè contribueixin en aquest dia mundial de la donació, que se celebra cada any el primer dimarts de desembre.

La idea del #GivingTuesday va sorgir el 2012 per l’ONG 92Y Street de Nueva York, dedicada durant més de 100 anys a les obres socials, i de la Fundació de les Nacions Unides, que ha aportat la seva experiència en l’estratègia i la difusió de projectes solidaris.

Un dia per donar i compartir!!

Comentaris: