APRODISCA La Selva acull l’exposició de fotografies del concurs ASPACE

APRODISCA  forma part de les 12 entitats que mostraran l’exposició itinerant de fotografia fruit del V Concurs de Fotografia ASPACE i que recorrerà l’estat espanyol amb una previsió de més de 6.000 visites. Aquesta exposició està actualment situada al passadís del centre de la Selva fins el dia 3 de juny, moment en el que viatjarà a la següent entitat que serà la Federación Extremeña ASPACE.

Aquestes fotografies són una selecció de 19 imatges participants del concurs en les que retraten escenes de la vida de persones amb paràlisi cerebral de diferents localitats espanyoles amb familiars, professionals i voluntaris, amb l’objectiu de potenciar la imatge de les persones com a ciutadans de ple dret i ressaltar les seves capacitats a través de diferents retrats que mostren el seu dia a dia.

El guanyador del concurs d’aquest any, la sèrie de fotografies “Ponte guapo, ponte guapa” d’Asier Bastida, es va donar a conèixer durant la gala d’entrega de premis en el Congrés Nacional de Paràlisi Cerebral celebrat el passat mes d’octubre a Oviedo.

Comentaris: