Aprodisca participa a la Setmana Bio amb activitats i visita a la indústria alimentària

Una any més el Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya ha organitzat Benvinguts a pagès, una experiència turística diferent que permet que cadascú organitzi el seu cap de setmana a mida en qualsevol punt de la geografia catalana, on les explotacions de tot Catalunya obriran les portes de casa seva per ensenyar-nos els seus camps, els seus ramats, les seves barques i els seus obradors. És una oportunitat única per redescobrir el lloc on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que es cuiden de produir els aliments que ens arriben a casa.

Les cases de pagès, granges, obradors i pescadors van obrir les portes perquè les famílies puguessin visitar-los i conèixer-los de forma gratuïta.

Des d’Hortus Aprodiscae el dilluns dia 5 de juny de les 17:00 h a les 19:00 h vàrem proposar anar a l’hortet que tenim a Montblanc, en el que realitzàvem una activitat didàctica, artística i sensorial, pensada per als més petits i les seves famílies. (finalment i degut al mal temps l’activitat va quedar anul·lada)

I el divendres dia 9 de juny de les 12:00 h a les 13:00 h es realitzà una jornada de portes obertes a la indústria alimentària, explicant els processos de manipulació, elaboració, envasat i etiquetat dels productes ecològics que elaborem, en la que hi varen participar les famílies i també els alumnes de l’USEE (Unitat de Suport a l’Educació Especial) de l’Institut Narcís Oller de Valls, tots ells es van mostrar molt interessants en els processos i de quants productes surten cada dia de les nostres instal·lacions.

Una visita en la que queda reflexada una vegada més, que totes les persones tenim capacitats diferents i que només cal trobar el camí per tal d’aconseguir-ho.

Moltes gràcies a tots per la vostra agradable visita!

 

Comentaris: