APRODISCA participa el dia 1 d’abril a la Vila del Llibre de Montblanc 2017

L’1 i 2 d’abril la capital medieval de Catalunya acollirà la preestrena de les nove­tats de Sant Jordi. Un mercat amb més de 40 editorials independents, 70 autors, llibreters d’artista, poesia, tallers, espectacles, contacontes i activitats infantils.

APRODISCA participarà en un acte que tindrà lloc el dissabte a les 11:30 h a la Plaça dels Àngels, amb la narració del conte que vam editar aquest desembre “Els límits els poses tu” i que serà relatada pel Sr. Josep M. Cabeza.

Podeu consultar el programa d’actes (no hi constem perquè ha estat una introducció d’última hora) Programa

QUÈ ÉS VILA DEL LLIBRE DE MONTBLANC 2017?

La Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya neix per desplegar iniciatives de turisme cultural que tenen com a eix central la literatura i que són capaces de dinamitzar de manera sostenible espais deprimits en el món rural o en la ciutat. A través del món de llibre, s’aconsegueix activar una nova economia social que fa propostes que conviden als ciutadans i visitants a redescobrir el territori.

La Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya és una iniciativa de VilaDelLlibre.CAT i neix com una proposta adreçada a petits indrets rural oblidats, o bé a pobles i ciutats de major grandària amb zones deprimides, que creuen en la cultura com a motor per reactivar-se socialment i econòmicament.

Una vila del llibre recupera espais i els reconverteix en llibreries de segona mà o en llocs de creació que rescaten els oficis del llibre (enquadernació, cal·ligrafia, impressió artesana, il·lustració…). A més, ofereix programes d’activitats basats en la literatura, pensats per a tots els públics, que es poden exercir de manera estable o com a trobades puntuals de petit i gran format (tallers, presentacions de llibres, trobades amb autors, exposicions, festivals del llibre…). Propostes que permeten descobrir d’una forma sorprenen el territori.

A Catalunya existeixen tres Viles del Llibre promogudes per la Xarxa: Bellprat (Catalunya Central), Cervera (Lleida) i Montblanc (Camp de Tarragona).

+info web

Comentaris: