Aprodisca participarà al flashmob per la 5a Marxa per la Paràlisi Cerebral a Barcelona

Un any més FEPCCAT organitza la V Marxa per la Paràlisi Cerebral el dia 4 d’octubre de 2015 a Barcelona

La cursa està promoguda per la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i per Ipsen Pharma, amb motiu del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral.

Aquest any com a acte promocional de presentació de la cursa s’està preparant un flashmob en el que hi col·laboraran diferents entitats socials, entre elles APRODISCA, que amb els nois/es dels centre ocupacional de Montblanc i la Selva ja estàn assajant la coreografia que s’enregistrarà el dia 16 de setembre a Barcelona.

 

Properament_blue2_post

La sorpresa més gran per a nosaltres, és que els padrins d’aquesta cursa seran la Noe Gaya, gran amiga, familiar de la nostra entitat i que va estar treballant amb nosaltres durant un temps, i l’actor, director, productor, guionista, showman José Corbacho i ara també novelista (perquè acaba de publicar la seva primera i divertida novel·la convertida també amb pel·lícula “People form Ibiza”) ha mostrat una vegada més que és una persona molt implicada en temes solidaris, sent pare d’un nen etíop d’11 anys, actua, promou i dirigeix la Festa Solidària Pro-Etiòpia, que recull fons per a la ONG Ipi, que promou la construcció d’una biblioteca i d’un menjador en l’escola Negus Michael de Dessie, a Etiòpia.

La Noe Gaya, una espluguina de 37 anys amb una lesió cerebral adquirida com a conseqüència d’un accident de trànsit i per la qual cosa només és capaç de moure els ulls i el dit polze de la seva mà esquerra, tot un exemple de superació física i mental, amant de la pintura, de la montanya i la naturalesa complint el seu somni amb la seva Papallona, una papallona que dibuixa a les pedres i tal com diu ella “són pedres que regala per a que la gent les deixi en una montanya que mai hagi vist” d’aquesta manera pot estar-hi ella també i descobrir un lloc nou. La seva propera fita és publicar un llibre que sortirà a la llum molt aviat.

Foto-pedra-montanya_NoeAquest és el text que acompanya a la pedra: “Esta piedra está pintada a mano, con el corazón. Es un regalo a la montaña y a la vida y una parte pequeña de un gran sueño. La encontrarás en sitios donde solo se puede llegar con pasión. Va acompañada de una nota por si quieres contactarnos y formar parte de esta experiencia al mail: noegaya77@gmail.com Quédate la piedra, déjala en la próxima cima que alcances o regálala a alguien para expresar tu gratitud, brindar apoyo o simplemente para compartir una sonrisa. Ya formas parte de este humilde proyecto de conexión, gratitud y amor por las personas y la naturaleza. No somos ni corredores, ni alpinistas, ni esquiadores, ni deportistas, ni escritores, ni tan siquiera somos artistas..…..somos personas. Hagas lo que hagas con la piedra, disfruta de la vida y no olvides apreciar y cuidar de todo lo que te rodea. Detrás de cada piedra hay historias preciosas dignas de ser compartidas para que a otros les sirvan de apoyo y ejemplo.”

Més informació sobre el projecte> persigue tus sueños

 

 

Comentaris: