APRODISCA rep un reconeixement en un acte de la Diputació

El passat dia 4 d’abril a l’Auditori Diputació va acollir un acte multitudinari de reconeixement públic a les entitats i les persones que participen al programa de l’Obra Social ‘la Caixa’ d’intervenció mediambiental i d’integració sociolaboral, en el marc del desè  aniversari d’aquesta col·laboració. La Diputació de Tarragona coordina i gestiona les actuacions amb les entitats que des de l’any 2006 han procurat la integració sociolaboral de 696 persones, a través del programa de l’Obra Social que ha realitzat una inversió global de 8.850.000 euros. En total, s’han dut a a terme 128 intervencions a 59 municipis del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, orientades a la preservació, la prevenció de riscos i la millora d’entorns naturals que repercuteixen positivament en la salut humana i contribueixen a disminuir l’impacte del canvi climàtic.

Les entitats implantades al territori que treballen amb col·lectius en risc d’exclusió que han rebut aquest reconeixement han estat el Taller Baix Camp, Associació Aurora, Fundació Pere Mata, Fundació Onada, Fundació Santa Teresa–el Ventall, Fundació Ginac, Fundació Astres Terres de l’Ebre, Formació i Treball, Aprodisca, Cooperativa Entra, Consorci Serra de Llaberia.

L’acte va comptar amb la presència de representants de les entitats i moltes de les persones que han participat al programa i que han estat els protagonistes del reconeixement institucional. Entre els encarregats d’adreçar un missatge d’agraïment, van prendre la paraula la diputada delegada de Medi Ambient, Imma Costa, el representant de la Fundació Onada, Josep Gomis, el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a la Direcció Territorial Catalunya, Joaquim Macià i el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, que va tancat l’acte.

Al finalitzar l’acte, tots els assistents van poder gaudir d’un “lunch” amb productes ecològics que va ser elaborat pels nostres companys/es de la indústria alimentària.

 

Comentaris: