APRODISCA rep un taller “Restalvia” del Consell Comarcal

El passat dimecres 27 d’abril, els nois/es del servei ocupacional van rebre una interessant sessió portada a terme pel Consell Comarcal amb un taller d’educació ambiental, que serveix per conèixer l’ús adequat dels contenidors i per fer compres responsables, entre d’altres.

Aquesta iniciativa, amb una durada aproximada d’una hora i mitja, va anar a càrrec d’un monitor especialitzat en educació ambiental, que es va traslladar al centre.

El taller “Restalvia”, forma part del pla d’activitats d’educació ambiental destinat a tots els habitants de la comarca (centres d’ensenyament, ciutadans i empreses), que elabora el Consell Comarcal. En aquest taller els alumnes poden gaudir d’una activitat divertida mentre aprenen el respecte a la natura i al medi ambient mentre aprenen a utilitzar els contenidors de recollida selectiva d’una manera ben diferent i adequada a tothom, a més de fer compres responsables i sostenibles amb productes de proximitat. Per finalitzar el taller, cada alumne aprèn a fer un objecte amb material reciclat.

 

Comentaris: