Calçotada Autogestors 2015

El passat dissabte dia 21 de febrer, el grup d’AUTOGESTORS d’ APRODISCA van celebrar la calçotada a la  masia de l’Alba una de les Autogestores del grup.

A les 11:00h. del matí els Autogestors de Montblanc marxàvem amb furgoneta direcció a la Selva, per recollir la restà de companys per anar tots junts cap a Salou a la masia de l’Alba.

A  les 11:30h vam arribar a la masia. Un cop allí, ens vam dividir en diferents grups per tal d’organitzar-nos i preparar la calçotada, amb l’ajuda de la persona de suport i dos voluntaris d’APRODISCA.

Un grup es va encarregar d’anar a comprar la carn al súper i la resta d’aliments per fer un bon dinar. El segon grup es va quedar a la masia preparant el foc per poder coure la carn i les verdures i també parant  les taules. El tercer grup van ser els encarregats d’anar fins a Mas Pujols a comprar els calçots.

A les 13:30h vam començar a coure la carn, fer l’escalivada, preparar les amanides, preparar en gots  la salsa de calçots i tampoc va faltar l’all i oli casolà!!

A 15:00h  després de menjar-nos els calçots, dos AUTOGESTORS i la persona de suport van dir unes paraules repassant el que havíem fet durant aquests 5 anys  i animar així als nous membres del grup a seguir endavant amb el projecte d’AUTOGESTORS, seguidament començàvem el dinar!!

Després del dinar postres i cafè!

A les 18:00h vam començar a recollir i netejar la masia.

En resum, tots vam gaudir d’un bon dia, amb el suport de la persona de suport i els voluntaris d’APRODISCA, que sense la seva ajuda aquest meravellós dia  no hauria estat possible.

A 19:00h vam donar per acabada la calçotada i tornàvem amb les furgonetes cap a la Selva i Montblanc.

Comentaris: