El servei de lleure a la Setmana Medieval de Montblanc

El passat diumenge dia 19 d’abril, el grup de Sortim ens vam tornar a trobar per passar un dia agradable tots junts. El diumenge a les 12:00h ens vam trobar tots els amics que formem l’activitat Sortim a la parada d’autobús de la Muralla de Santa Tecla a Montblanc. Allí  vam esperar que arribessin els companys de la Selva del Camp i Reus.

La segona sortida va consistir en gaudir de tot un dia a la Setmana Medieval de Montblanc tot passejant pel mercat i dinant en una taberna!!

Hi havia molta gent passejant i moltes parades de tot tipus, d’alimentació, d’objectes de bijuteria,  i d’altres. També feien demostracions dels diferents oficis: cisteller, forjador de ferro, fuster, vidrier, i vam veure les activitats per a nens: tir amb arc, l’escola de cavalleria,  muntar a cavall, etc. Vam veure passejar la llarga i mística comitiva reial!!!

Aproximadament a les 14:00h vam anar a dinar a la taberna de Sant Marçal, vam dinar molt bé!!!Després de dinar vam anar a fer un cafè a Sant Francesc i vam seguir passejant pel mercat medieval. A les 18:00h, ens vam acomiadar a la Muralla de Santa tecla i així vam donar per acabada la segona sortida de Sortim!!

 

Marc Farré Armengol

Comentaris: