Els “Autogestors” van a l’Aquopolis de la Pineda

El passat dissabte dia 18 de juliol de 2015, els grups d’Autogestors d’APRODISCA, van fer una sortida a l’Aquopolis per a celebrar el final de la temporada d’una manera divertida i refrescant.

A les 10.00 h del matí, els membres del grup Autogestors “iniciació” i Autogestors “la nostra veu” juntament amb la persona de suport i una voluntària d’APRODISCA, vam marxar de Montblanc direcció la Selva del Camp i Reus per recollir els altres companys del grup i així anar tots junts cap a l’Aquopolis.

A les dotze vam arribar a l’Aquopolis i acomodar-nos en una zona de gespa a l’ombra. Seguidament, ens vam agrupar per preferències i cadascú va anar a fer cua als tobogans aquàtics on volia pujar o a les diferents piscines on relaxar-se i gaudir d’un dia molt calorós.

A les dues i mitja vam anar tots junts a dinar. En acabar, vam fer el cafetó o gelat per agafar energies i seguir pujant als tobogans!!

A les 18.30 h després de comprar les fotos que ens havíem anat fent per dins del parc, vam donar per finalitzada l’estada a l’Aquopolis.

Aprofitant que era l’últim dia d’activitat abans de vacances, vam anar a fer un beure en un bar del costat del parc tots junts.

Un dia molt agradable que va passar volant!!

A les 20.00 h aproximadament vam tornar cap a la Selva del Camp i Montblanc.

Bon estiu, l’any que bé més AUTOGESTORS!

Marc Farré Armengol

Comentaris: