Es prepara la manifestació “AIXÒ SÍ QUE NO” el dia 25 de novembre a Barcelona

logo això si que noS’acosta el 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, i des de DINCAT s’està organitzant una concentració el dimecres dia 25 de novembre a les 18:30 h a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona.

El lema de l’acció és Esteu trepitjant els nostres drets. Això sí que no! i vol tornar a fer visible i denunciar aquells greuges que continuen encallats i sense resoldre’s, que són urgents i que vulneren els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies.

El moment polític que viu el país no és una excusa: volem un govern compromès amb les persones més vulnerables, volem un govern que demostri amb fets que les polítiques socials són la seva prioritat, volem un govern que garanteixi i respecti els drets de les persones amb discapacitat i volem un govern que tingui una mirada cap a la realitat del seu país i amb els col·lectius amb més dificultats.mb una data visible i hem d’insistir de nou en tots aquells greuges que continuen encallats i sense resoldre’s, que són urgents i que vulneren els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Parlem de persones que són a casa perquè no poden accedir a l’atenció diürna o a l’habitatge, del col·lapse de la Llei de Dependència, d’un copagament confiscatori i abusiu i d’uns topalls en la creació de llocs de treball que impedeixen la plena inclusió en el món laboral. Qüestions que no se solucionen, malgrat el treball i l’esforç de tots.

Fem una crida perquè les persones amb discapacitat, les famílies, els professionals i les entitats que donem suport al col·lectiu, es sumin a la concentració perquè hem de continuar reclamant els suports i els recursos que les persones necessiten i que són indispensables per a la seva autonomia, dignitat i qualitat de vida.

Continuarem mobilitzant-nos per defensar els seus drets i perquè, som la seva veu i tenim la responsabilitat de fer-ho.

Des d’APRODISCA ens sumem a aquesta convocatòria i per tant hi serem presents!!

US HI ESPEREM !!!

 

 

Comentaris: