Èxit de la cursa “5a marxa per la paràlisi cerebral” a Barcelona

La 5a edició de la cursa ‘En Marxa per la Paràlisi Cerebral’ va reunir aquest passat diumenge més de 2.000 persones en una acció per difondre la inclusió social així com retre homenatge a totes aquelles persones, siguin afectats o cuidadors, que conviuen amb la paràlisi cerebral i altres discapacitats semblants. Es calcula que 1 de cada 500 persones pateix de paràlisi cerebral, i això suposa 17 milions de persones a tot el món.

Els participants van fer un recorregut d’un quilòmetre i mig pels carrers del barri de Les Corts de Barcelona. Entre aquests es trobaven la vicepresidenta del Govern i consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté; la regidora del districte, Laura Pérez, i les presidentes de la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT) i de la Fundació IPSEN Pharma.

Des d’APRODISCA es va organitzar dos autobusos per assisitir en aquest esdeveniment solidari amb un total de 77 persones que també van córrer per la causa, una carrera solidària organitzada per FEPCCAT i l’empresa farmacèutica, que se celebra des de fa cinc anys amb motiu del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral, que es commemora cada primer dimecres del mes d’octubre.

Una exitosa jornada de solidaritat i esport!

 

 

Comentaris: