Èxit en les 5es Jornades Esportives d’APRODISCA

L’arribada de l’estiu dóna pas a les jornades esportives, aquestes es van crear l’any 2011 per a celebrar el final de la temporada dels nostres esportistes, grups de lleure i grups d’Autogestors que formen el  Servei de lleure d’APRODISCA.  Professionals, familiars, voluntaris, amics i veïns, van ser convidats un any més a participar-hi.

El passat dissabte dia 27 de juny, unes 350 persones van participar a les 5es Jornades Esportives d’APRODISCA 2015 que es van celebrar a Montblanc acompanyades d’un dia calorós amb temperatures de més de 30ºC, es van dur a terme pels voltants de Montblanc, a les instal·lacions esportives de l’Institut Martí i l’Humà, la piscina Municipal i a la cantina de l’Institut.

Des de les 9 del matí i fins a les 6 de la tarda van tenir lloc un total de 3 activitats esportives, un espectacle de Circ, una cercavila de batucada i el dinar de germanor “estiu 2015” amb una sobretaula d’acudits interpretada pel Miguel Martínez Gari, tot seguit es va fer l’exhibició de ZUMBA del gimnàs Montblanc i un final de festa amb el Dj Aitor.

PROGRAMA

9:15h del matí – ACTE DE BENVINGUDA a tots els participants.

9:20 a 11:30h – CAMINADA POPULAR.

Un total de 80 persones van realitzar el recorregut proposat tot fent una caminada fins a la font de la Vall. Aquesta sortia de davant d’APRODISCA direcció al camí de l’ermita de Sant Josep i el de la Vall, agafant finalment el sender que puja fins a la font. Allí vam esmorzar plegats, envoltats de natura en un lloc ben emblemàtic de Montblanc. La tornada va ser pel camí que trenca per sota del conegut “flam” fins arribar a Montblanc.

Dos dels participants van animar-se i pujar tot corrent fins a l’ermita de Sant Joan.

11:45h a 12:00h –CIRC.

Des dels més petits als més grans, van poder gaudir de l’estrena del grup RODA Circ d’APRODISCA al gimnàs de l’Institut. El grup va oferir al públic un tast de malabars amb un toc de clown i equilibris, un espectacle de 15 minuts de durada que va servir per a presentar-lo al públic i celebrar així, el final de temporada de l’activitat de Malabars tot donant un nou rumb a aquest projecte.

12:10h a 13:00hPARTIT DE FUTBOL SALA.

La calor que feia a la pista de l’Institut, no va fer enrere als participants que van gaudir d’un gran partit de futbol sala tot fent cohesió d’una manera divertida i sobretot esportiva! Un total de 23 persones d’APRODISCA, des dels més joves als veterans retirats, es van enfrontar en un partit que va acabar amb un resultat de 5 a 1. Un gran èxit per totes les parts.

13:00h a 14:00h – CERCAVILA BATUCADA.

El grup de Batucada Diables Kids de l’Espluga de Francolí va oferir una cercavila amb molta marxa i ritmes de percussió des de la cantina de l’Institut fins a la piscina municipal de Montblanc.

13:30h – 14:00h AQUAGYM.

Una trentena de participants van gaudir d’una sessió d’Aquagym amb molt de ritme i música actual a la piscina municipal de Montblanc, dirigida per l’Erica Soriano del Centre Benestar.

14:30h – DINAR DE GERMANOR “ESTIU 2015”.

Un total de 125 persones, entre usuaris d’APRODISCA Montblanc i APRODISCA la Selva, esportistes de la Secció Esportiva d’APRODISCA, Autogestors dels diferents grups, voluntaris i col·laboradors, familiars i professionals, van participar en el dinar de germanor “estiu 2015” a la cantina de l’Institut.

 15:45h – 16:15h ACUDITS.

Per primera vegada un cop finalitzat el dinar de germanor, els assistents van gaudir d’un toc d’humor amb els acudits d’en Miguel Martínez Gari.

 16:45h – 17:30h ZUMBA.

El Gimnàs Montblanc, ens va oferir un espectacle de ZUMBA. En acabar ens van convidar ha participar-hi i a ballar durant més de tres quarts d’hora. Sens dubte una de les activitats programades que més agrada als participants!!

17:40h – ENTREGA DE CD’S.

El voluntaris de l’entitat van fer entrega als participants del Servei de Lleure d’un CD que recull les fotos de la temporada esportiva i de lleure de 2013-2014 i 2014-2015, amb les diferents sortides, campionats, trobades i activitats que s’han fet durant aquestes dues temporades.

17:45h – DJ AITOR

Fi de festa amb el Dj Aitor de Reus que va fer-nos ballar fins a l’últim moment.

L’organització  vol fer un agraïment molt especial als voluntaris d’APRODISCA pel seu esforç i compromís, ja que sense ells aquesta festa no hagués estat possible!! Agraïm també a les entitats locals, als Diables Kids de l’Espluga de Francolí, a l’Erica Soriano del Centre Benestar, al grup RODA Circ d’APRODISCA, al Gimnàs Montblanc, en Miquel Martínez, el Dj Aitor, i d’altres persones que van col·laborar d’una manera desinteressada per tal de fer possible aquest seguit d’activitats.

Des del Servei de Lleure i Voluntariat d’APRODISCA, organitzem les Jornades Esportives amb molt d’entusiasme i alegria. Hem pensat que per a la propera edició ens agradaria que les persones que ho desitgin puguin aportar idees o fer algun suggeriment de la festa a través del correu electrònic lleure@aprodisca.org

Que passeu molt bon estiu i ens veiem a la tornada!!

Bones Vacances!!

Equip Tècnic del Servei de Lleure i Voluntariat d’APRODISCA.

 

 

Comentaris: