“la Caixa” col·labora amb Aprodisca en la creació d’eines formatives que facilitin la integració laboral de persones amb diversitat funcional

El passat dilluns dia 29 de juliol, l’Obra Social “la Caixa” i Aprodisca varen signar un conveni que s’emmarca en la convocatòria del programa d’ajuts a projectes d’iniciatives socials “Inserció sociolaboral” i que estarà vigent des del 23 de juliol de 2019 fins el 31 d’octubre de 2020.

La signatura d’aquest conveni ha estat realitzada pel Sr. Alexis Gómez, director d’Institucions de CaixaBank actuant en nom i representació de la Fundació Bancària “la Caixa”, i la Sra. Anna Mas gerent d’Aprodisca.

Aquest projecte té per objecte la creació d’una “Caixa d’eines per l’avaluació competencial” amb una aportació econòmica a favor de l’entitat de 22.720 €.

Actualment per tal de treballar aquests aspectes, es realitzen formacions teòriques que moltes vegades no permeten posar a la pràctica les competències si no es contempla un període de pràctiques.

Aquesta caixa d’eines disposarà d’un material didàctic i pràctic que serà especialment dissenyat per part d’un tècnic especialitzat i que permetrà disposar d’un material adaptat als diferents àmbits d’especialització professional.

Un cop elaborades les eines competencials laborals i la seva posada en pràctica, s’avaluarà l’eficàcia i eficiència i obtenir resultats en processos d’inserció laboral en entorns laborals ordinaris de les persones amb diversitat funcional.

 

Comentaris: