La Carme Sureda rebrà un guardó dels Premis d’Honor de la Conca de Barberà

El proper divendres dia 19 de maig, al Consell Comarcal tindrà lloc el lliurament dels guardons aprovats per aquest any pel Ple del Consell Comarcal dels Premis d’Honor de la Conca de Barberà.

L’ens comarcal lliurarà tres Distincions d’Honor de la Conca de Barberà a l’Associació Cultural Baixa Segarra de Santa Coloma de Queralt en reconeixement a la tasca sociocultural i de recuperació del passat col·lectiu de la Baixa Segarra que han portat a terme durant aquests darrers 25 anys de funcionament, que commemoren aquest any 2017. També rebrà el mateix reconeixement l’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi de Montblanc per la dinamització socioeconòmica i cultural que ha comportat per a Montblanc i per a la Conca de Barberà aquests darrers 30 anys la representació, primer, de la Llegenda de Sant Jordi i, posteriorment, la Setmana Medieval.

La tercera Distinció d’Honor serà per a Carme Sureda i Bosch de Santa Coloma de Queralt amb motiu de la tasca rellevant que ha portat a terme al llarg de 30 anys al capdavant d’APRODISCA treballant en favor de les persones amb discapacitat.

El Ple del Consell Comarcal també aprova lliurar dos diplomes de Serveis Distingits a Alfons Alsamora i Jiballí de Vimbodí i Poblet per la tasca abnegada de difusió cultural de la qual se’n gaudeix Vimbodí i Poblet i, per extensió, el conjunt de la Conca de Barberà i a Josep M. Sans i Travé, de Solivella, per la sensibilitat que sempre ha tingut i el suport que ha donat des dels càrrecs de responsabilitats que ha tingut al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya a les iniciatives de la comarca i especialment a la implantació i desenvolupament de l’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà.

Comentaris: