La Coral d’APRODISCA al 4t Festival Eclèctic de Tarragona

La ciutat acollirà del 27 de novembre al 5 de desembre una programació cultural protagonitzada per 21 grups escènics i artistes vinculats a l’àmbit de la discapacitat. El festival fou impulsat el 2010 des de quatre formacions escèniques de la ciutat i el departament de Polítiques d’Igualtat amb la intenció d’esdevenir un petit moviment sociocultural a la ciutat i en aquests quatre anys s’ha consolidat com a referent en d’art inclusiu a Catalunya.

I el dimecres dia 3 de desembre en motiu del dia internacional de la discapacitat i dins el programa del 4t Festival Eclèctic de la ciutat de Tarragona, la Coral d’APRODISCA actuarà a la plaça de la Font de Tarragona a les 11:00h del matí seguidament ho farà el Cor Tarraco Sons.

Hem escollit 9 peces que van de Haëndel i Beethoven al cançoner popular, per la seva intervenció que anomenen La nostra il·lusó es cantar, tota una declaració d’intencions.

No hi serem sols, ja que el tarragoní Estudi de Música amb les seves Aula de Cant Coral i Aula d’Alumnes amb Necessitats Especials, aportaran la instrumentació en aquesta mena de producció o, si més no col·laboració, promogudes des del mateix festival, acomplint un dels seus objectius més desitjats.

Us deixem la notícia sobre el festival publicada a la Vanguardia

Aquí podeu consultar programa d’actes >>programa-eclectic-2014

Comentaris: