La Coral d’Aprodisca celebra el seu 6è aniversari amb un emotiu concert a l’Espluga de Francolí

El passat diumenge dia 29 d’octubre la Coral d’Aprodisca va celebrar el seu 6è aniversari amb un fantàstic concert musical i cultural a les 6 de la tarda al Teatre del Casal.

Tot va començar amb la intervenció de la presidenta de l’entitat la Sra. Carme Sureda, que féu un parlament d’agraïment a totes les persones que ho van fer possible, sobretot a l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, el Casal de l’Espluga de Francolí, les colles de Ball de Bastons de l’Espluga, els Gegants de la Germandat de la Santíssima Trinitat, la família sencera de Gegants Neolítics, els Grallers de l’Espluga, a la Marina Nadal per l’acompanyament musical amb la flauta dolça, als tècnics de llum i so, i a la Montserrat Roca per contribuir també a la organització.

I sense deixar l’agraïment, no es podia pas deixar de costat la tasca del voluntariat i el seu paper rellevant a la societat i molt concretament al Sr. Josep Maillo com a director incondicional de la Coral, que amb la seva perseverança durant aquests 6 anys ha sabut conjugar melodies tradicionals amb tocs sorprenents que potencien la versatilitat de les veus i a la vegada l’entusiasme dels seus cantaires.

Un emotiu concert que es va dividir en dos actes, la primera part amb un bell, variat i ampli repertori en el que van actuar els cantaries en solitari acompanyats en alguns moments per la bateria, mentre que la segona part algunes peces musicals es van interpretar combinades amb el Ball de Bastons i la ballada dels gegants.

Un dia molt especial, que una vegada més es va veure clarament el vincle que tenen amb el seu director, rebent mostres d’estima i vivint simpàtics moments amb alguns d’ells.

Moltes gràcies a tots per fer-ho possible!!

Comentaris: