La Coral d’APRODISCA participa a la III Caminada de Primavera a Constantí

Per segon any consecutiu APRODISCA participa en la Caminada de Primavera que organitza l’Ajuntament de Constantí i que se celebrarà el proper diumenge dia 22 d’abril.

III Caminada de Primavera a l’ermita de Sant Ramon, amb explicacions a càrrec del guia cultural Ferran Marín. El període d’inscripcions és obert des d’aquest passat dilluns i fins al pròxim 19 d’abril. Totes les persones interessades poden apuntar-se a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, a l’OAC de l’Ajuntament.

La caminada sortirà a les 10 del matí des del Parc de la Muralla de Constantí. Comptarà amb una visita a les instal·lacions de Mas Bové i un dinar de germanor davant de l’ermita de Sant Ramon (preu 8 euros). Hi haurà actuacions de la Coral d’APRODISCA, un taller de danses del món a càrrec del Ball de Cercavila de la Societat el Casino de Constantí i un recital poètic a càrrec de l’Associació Literària de Constantí.

La Caminada compta amb el patrocini de Repsol i el suport del Consorci d’Aigües de Tarragona i el supermercat Consum.

Obertes les inscripcions per participar a la III Caminada de Primavera, més informació: http://web.constanti.cat/2018/04/10/obertes-les-inscripcions-per-participar-a-la-iii-caminada-de-primavera/

 

Comentaris: