La Coral d’Aprodisca participarà en el concert solidari dels Amics de la UNESCO de Barcelona

El diumenge 10 de maig a les 18:00 h  a la Basílica de Santa Maria del Pi, se celebrarà un concert solidari organitzat pels Amics de la UNESCO de Barcelona i Dincat. L’actuació de l’orquestra de la UNESCO serà dirigida pel prestigiós director d’orquestra Gonçal Comellas i comptarà amb la participació de la coral d’APRODISCA.

Els fons recaptats es destinaran a diversos projectes de Dincat que milloren la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament, com els de l’àrea de Famílies i salut i envelliment.

El preu de l’entrada és de 15€ i es poden comprar a: https://www.ticketea.com/orquestra-unesco-barcelona-bach-i-haendel/

En cas de no assistir-hi, es pot col·laborar fent aportacions a fila 0 al compte corrent: ES16 2100 0879 73 0200282303 (DINCAT FEDERACIÓ).

A l’entrada de la basílica del Pi, s’aprofitarà per recollir signatures de la campanya de la ILP per modificar la Llei de Dependència i aconseguir uns criteris més justos i equitatius en el sistema de copagament.

Us hi esperem!!

Comentaris: