La Coral d’Aprodisca, un concert inoblidable a Badalona

Coral-Aprodisca_Barcelona-Capaç-2El passat dia 1 de març la Coral d’Aprodisca va participar en un concert en el gran teatre Zorrilla de Badalona, tota la recaptació de la jornada va anar destinada per a l’organització de l’acte a la Fundació Bdn Capaç, donant un suport econòmic al mal moment que estan vivint.

El concert va ser presentat amb molta professionalitat  per la periodista i presentadora de TV3 Lídia Heredia, filla de la localitat de Badalona que molt emocionada i de tot cor agraïa i felicitava la iniciativa.

Actuaren dos grans cors de Gospel, un de la població d’Espinelvas fent ressonar tot l’escenari amb les seves veus i música d’acompanyament, i la segona va ser la coral de Badalona Gospel Sentits on gairebé 60 coristes duien un trepidant ritme posant-se al públic del teatre a la butxaca. Ens feia una mica de por actuar després dels dos cors, ja que nosaltres som “clàssics” i no sabíem com ho rebria el públic, però el resultat va ser impressionant, tothom dempeus, tot i que el temps anava cronometrat de cançó en cançó la gent demanava un bis, la veritat és que la nostra coral va cantar com mai, demostrant una gran professionalitat davant de tota la gent.

La festa va finalitzar cantant totes les corals el Happy Day, gaudint així, d’una cançó en comú movent-nos tots al ritme de la música.

Un dia inoblidable per una jornada solidària.

 

Comentaris: