La Diputació, l’Obra Social “la Caixa” i APRODISCA signen un conveni

La Diputació i entitats socials del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre impulsen amb l’Obra Social “la Caixa” noves actuacions mediambientals

L’acord amb onze entitats que treballen per la inclusió social i laboral permetrà fer realitat disset actuacions i ocupar una cinquantena de persones en risc d’exclusió

La Diputació de Tarragona i entitats socials del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre van signar el dia 21 d’octubre l’acord anual de col·laboració per la preservació dels espais naturals de la demarcació i per la inserció laboral de persones en risc d’exclusió. L’acte, va tenir lloc al Palau de la Diputació amb els representants dels diferents ens i és fruit del conveni marc recentment signat entre la institució supramunicipal i l’Obra Social “la Caixa”.

Aprodisca és una de les entitats que rebrà una aportació econòmica de 40.000 € de l’Obra Social “la Caixa” que impulsa aquest programa i que permetrà tirar endavant disset projectes d’actuació mediambiental gestionats i coordinats per la Diputació de Tarragona.

Les actuacions s’orienten a la preservació, la prevenció de riscos i la millora d’entorns naturals que repercuteixen positivament en la salut humana i contribueixen a disminuir l’impacte del canvi climàtic, i la nostra entitat en portarà a terme dues: la mitigació del canvi climàtic amb la plantació d’arbres autòctons als camins fluvials del Francolí a Montblanc, i la millora de l’accessibilitat de camí a la zona del Riu Gaià i l’adequació del Gorg de la Farrera a Sta. Coloma de Queralt.

 L’acte de signatura va comptar amb la presència del president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i el director director d’Institucions de CaixaBank a Tarragona, Eduard Gené, que van coincidir en destacar el valor de l’aliança entre aquests ens i les entitats que treballen directament en el camp social per a fer efectiu el propòsit d’inclusió sociolaboral i de millora mediambiental que des de fa onze anys permet aquest acord.

Des dels seus inicis, l’any 2006, i amb l’actual edició, el programa suma un total de 128 actuacions amb la participació de 696 persones en risc d’exclusió social i laboral.

conveni_diputacio_2016

Comentaris: