La secció esportiva d’APRODISCA participa al Campionat de Catalunya de Natació

Diumenge dia 25 de gener 11 nedadors de la Secció Esportiva d’APRODISCA van participar en el  XXXV Campionat de Catalunya de Natació. Com ja es habitual, aquesta prova és va celebrar a les instal·lacions esportives del Club Natació Sabadell.

La competició va començar a les 9:30h del matí i va acabar a les 6:00h de la tarda. Hi van participar 31 clubs d’arreu de Catalunya, també l’equip Andorrà com a delegació convidada. Un total de 361 esportistes, dels quals 233 van ser nedadors i  128 van ser nedadores.

La Secció Esportiva d’APRODISCA va obtenir molt bons resultats. De les 21 medalles que es va endur, 12 van ser recollides a la part mes alta del podi, m’entres que la resta van ser de participació. El resultat final:  3 medalles d’or, 4 medalles de plata, 5 medalles de bronze, 8 de participació i una desqualificació per millorar la marca personal de mes d’un 15%.

LA COMPETICIÓ

50 metres crol

La Joana P va ser la primera de competir realitzant una cursa constant i sense abaixar el ritme en cap moment, es va posicionar en 1era posició des dels inicis de la cursa posant-los-hi difícil a les contrincants. La Joana va obtenir una merescuda medalla d’or.

Seguidament a les 9:43h la Xènia M després d’un parell d’anys allunyada de les competicions va realitzar una emocionant cursa disputant-se el segon i tercer lloc al llarg de la prova. Finalment i en els últims metres és va col·locar en 3era posició obtenint una la medalla de bronze!

El Jordi B després d’un parell de temporades allunyat de les competicions de natació, s’estrenava en aquesta estil. Posicionant-se al cap davant gairebé al llarg de tota la prova, va ser ens els últims metres que els contrincants van poder avançar-lo, però no els hi va posar gens fàcil! Enhorabona Jordi, per aquesta medalla de bronze!

25 metres amb flotació

El Jordi F va mostrar dificultats i va necessitar ajuda de l’entrenadora en dues ocasions al llarg de la prova, però, aquest fet no el va desanimar i va seguir lluitant fins al final. Va aconseguir quedar en 3era posició dels 5 participants de la cursa. Enhorabona Jordi per aquesta medalla de bronze tant merescuda!

25 metres crol

En aquesta prova, la Marta S  va quedar en 7ena posició, una cursa molt desigualada pel que fa a equitat de marques entre esportistes. El Jordi C i l’Esther F  van quedar en 4rta posició, els dos nedadors de la Secció Esportiva d’Aprodisca van quedar a pocs segons per darrere dels 3ers.

El David G, l’Alberto N i en Fèlix R, van aconseguir la medalla de plata en les diferents series d’aquesta prova. Felicitats per aquests bons resultats i per aquestes medalles de plata!

El Sergi H tenia una marca de 0’31’’ en aquesta prova i va superar-se i abaixar-la a  0’22’’20!!! Va ser desqualificat per aquesta millora de mes del 15% en la seva marca personal. Després de veure aquesta gran millora es va conformar satisfet en recollir la medalla de participació. Enhorabona Sergi, segueix treballant així i superant-te dia a dia!

 25 metres braça

Abans de dinar a la sèrie 49, el Sergi H es va col·locar en 3era posició aconseguint la medalla de bronze, seguit molt d’a prop pel seu company d’equip l’Alberto N que va quedar en 4rta posició.

De 13:00h a 15:00h vam gaudir del dinar tots junts en un dels menjadors del CN Sabadell acompanyats pels amics i familiars que ens acompanyaven. Una estona de relax per als nostres esportistes. Tot seguit després de dinar,

25 metres esquena

L’Esther F es va col·locar en 5ena posició en la sèrie 69, en aquesta mateixa sèrie la Xenia M va realitzar una excel·lent cursa col·locant-se en la part mes alta del pòdium i recollint la desitjada medalla d’or!

Pel que fa als nois que van realitzar aquesta prova, en David G va quedar 4rt a la sèrie 74, el Fèlix tot i quedar dels últims en la cursa, va recollir la medalla d’or en veure com eliminaven a tots els seus contrincants per errors tècnics o millores de mes del 15% de les marques. El Jordi C va recollir la medalla de bronze després de realitzar una cursa molt ràpida.

25 metres papallona

La Joana P va quedar en 2ona posició després de realitzar una excel·lent tècnica en aquest estil tant complex com és la papallona i baixant la seva marca personal a 0’35’’99.

La Marta S en la sèrie següent, va quedar en 4a posició realitzant també una molt bona tècnica d’aquest estil.

25 metres sense estil ni flotació

Per últim en Jordi F va quedar en 5ena posició després d’una cursa molt ràpida! Enhorabona Jordi has baixat la teva marca personal per sota dels dos minuts en aquest estil!! Ets un gran exemple de superació per a tots!

Felicitar als esportistes per l’esforç, l’implicació i l’esperit de superació. També, agrair el suport incondicional dels amics i familiars que un cop mes es van desplaçar fins a les instal·lacions del CN Sabadell. A la Carme R i a la Lourdes Z, dues voluntaris d’APRODISCA els hi volem donar les gracies, ja que un cop més van fer possible i accessible aquest campionat a aquelles persones que requereixen mes suport.

Moltes gràcies a tots!

Comentaris: