La Secció Esportiva d’APRODISCA participa en l’últim campionat de la temporada

El diumenge dia 24 de maig 10 nedadors de la Secció Esportiva d’APRODISCA van participar en el  XXXIII Campionat Territorial de Natació. Aquesta prova es va celebrar a les instal·lacions esportives de la Piscina Municipal d’Amposta. La competició va començar a les 10:00h del matí i va acabar a les 13:30h, seguit d’un dinar Cloenda entre tots els clubs participants al restaurant Cor del Delta de Sant Jaume d’Enveja.

Al Campionat hi van participar 8 clubs d’arreu de Tarragona, també l’equip ADAPONDA de Castelló i l’escola E.E. BCN de Barcelona com a delegacions convidades. Un total de 130 esportistes van participar-hi.

Els 10 esportistes de la Secció Esportiva d’APRODISCA van obtenir molt bons resultats. De les 18 medalles que es van endur, 11 van ser recollides a la part més alta del podi, mentres que la resta van ser de participació i desqualificació. El resultat final:  2 medalles d’or, 4 medalles de plata, 5 medalles de bronze, 6 de participació i una desqualificació per error tècnic en l’arribada. Tres esportistes van millorar les seves marques personals!!

LA COMPETICIÓ

25 metres sense estil ni flotació

A les 10:11h del matí el Jordi F. va iniciar el campionat realitzant la prova adaptada de 25 metres sense estil ni flotació. En aquesta ocasió el Jordi F. va haver de lluitar molt per acabar-la, volem felicitar-lo ja que ho va fer tot sol sense l’ajuda de l’entrenadora dins de l’aigua. Va obtenir una merescuda medalla de bronze!

50 metres crol

La Joana P. i la Xènia M., van competir a la mateixa sèrie en la prova de 50 metres crol.  Una sèrie molt igualada on les diferents esportistes competien en el mateix nivell. Les dos van obtenir medalla de participació, 4a i 7a respectivament.

Eduard A. va fer una excel·lent cursa, col·locant-se en 3a posició i abaixant la seva marca personal a 0’54’’10! Enhorabona Edu, després de 2 anys allunyat de les competicions has realitzat una excel·lent prova.

El Jordi B. va quedar en 7a posició de la seva sèrie. Volem felicitar-lo, ja que s’estava recuperant d’una lesió que el va tenir allunyat dos mesos dels entrenaments. Tot i així s’hi va esforçar de valent i va fer una magnífica cursa i entrada a l’aigua!

25 metres crol

A les 10:55h l’Esther F.  va quedar en 3a posició, obtenint la medalla de bronze de la sèrie 12.

Seguidament, la Marta S. va quedar en 2a posició de la seva sèrie realitzant una excel·lent cursa i tècnica d’aquest estil.

El David G. va quedar en 4a posició de la sèrie 16. Una cursa molt igualada ja que fins a l’últim moment, en l’arribada no es va poder veure clarament l’ordre del pòdium!! Molt ben lluitat David.

L’Alberto N. i en Sergi H. van competir en la mateixa sèrie a les 11:20h, quedant 2n i 4t respectivament.

25 metres braça

El Sergi H. es va col·locar en 2a, seguit molt d’aprop pel seu company d’equip l’Alberto N. que va quedar en 4a posició, però en l’arribada va realitzar un error tècnic i el van desqualificar.

25 metres amb flotació

El Jordi F. va realitzar sol la prova de 25 metres amb flotació. Va guanyar la medalla d’or amb un temps de 2’08’’28.

25 metres papallona

A la sèrie 30, La Joana P. va quedar en 2a posició després de realitzar una excel·lent tècnica en aquest estil tan complex com és la papallona i baixant de nou la seva marca personal a 0’35’’93. La Marta S. en la mateixa sèrie, va quedar en 3a posició realitzant també una molt bona tècnica d’aquest estil. Enhorabona Shakires d’APRODISCA!!

25 metres esquena

A les 12:53h, la Xènia M. i l’Esther F. van competir en la mateixa sèrie de 25 metres esquena. Les dues esportistes es van col·locar a la part més alta del pòdium quedant primera i tercera! Enhorabona!

En David G. no és va presentar en aquesta prova.

L’Eduard A. a les 13:13h va concloure el campionat per part dels esportistes de la Secció Esportiva d’APRODISCA amb la prova de 25 metres esquena. Una cursa amb un nivell molt alt, on l’Eduard és va despistar en vàries ocasions pels crits de l’entrenadora i el públic. Va quedar en 8a posició.

Ara que estem al final de temporada, volem felicitar de nou a tots els esportistes que formen la Secció Esportiva d’APRODISCA, per l’esforç, la implicació, el compromís i sobretot l’esperit de superació!!! També, agrair el suport incondicional dels amics i familiars que un cop més es van desplaçar fins a les instal·lacions de la Piscina Municipal d’Amposta.

Als voluntaris/es Carme R. i l’Ivan E. Agrair-los-hi el seu suport en aquesta ocasió. També a tots/es els/les voluntaris/es del Servei de Voluntariat d’APRODISCA, que han col·laborat d’una manera desinteressada i han fet possible i accessible els diferents campionats a aquelles persones que requereixen més suport en els diferents campionats que s’han celebrat al llarg de la temporada 2014-2015.

Moltes gràcies a tots/es, l’any que bé més i millor!!!

Comentaris: