Les 4es Jornades esportives d’APRODISCA, marquen el punt i final de la temporada 2013/2014

L’arribada de l’estiu dóna pas a les jornades esportives, aquestes es van crear l’any 2011 per a celebrar el final de la temporada dels nostres esportistes, grups de lleure i grups d’AUTOGESTORS que formen el  Servei de lleure d’APRODISCA.  Professionals, familiars, amics i veïns, van ser convidats un any més a participar-hi.

El passat dissabte dia 28 de juny,  es van celebrar a Montblanc les 4es Jornades esportives, acompanyades d’un dia bastant calorós amb sol i vent fresquet durant el matí, es van dur a terme pels voltants de Montblanc, al pavelló Municipal d’esport, la piscina Municipal i a les instal·lacions de l’Institut Martí i l’Humà.

Des de les 9h del matí i fins a les 6h de la tarda van tenir lloc un total de 3 activitats esportives, 1 espectacle de Circ, també va comptar amb el dinar de germanor “estiu 2014”. Seguidament, el gimnàs Montblanc ens va oferir una exhibició de ZUMBA i ens va convidar a participar-hi. L’acte de cloenda de l’activitat APRODISCA BATUKE va ser la part més emotiva de les jornades, per tancar la festa es va donar pas al concert de Rock del grup Montblanquí D.A.S.

Els organitzadors compten que unes 250 persones van participar a les jornades esportives d’APRODISCA  2014.

PROGRAMA DE LES JORNADES

CAMINDA POPULAR: Un total de 70 persones van realitzar el recorregut proposat tot fent una caminada fins a la font de la Ginesta. Tres d’ells van fer la ruta corrent. Aquesta sortia de davant d’APRODISCA direcció el camí de la Coma, trencant cap al camí direcció de la Vall, i finalment agafant el sender que porta a la font. Allí vam esmorzar plegats envoltats de natura en un lloc ben emblemàtic de Montblanc. La tornada va ser pel mateix camí fins arribar al pavelló municipal d’esports.

CIRC. Des dels mes petits, als mes grans, van poder gaudir d’un espectacle amb un toc d’humor ofert pel grup Circumbilics de Reus, que ens va presentar part del seu espectacle Circumbilics Circus amb un format reduït de 30 minuts. La representació gira al voltant d’un penja robes, l’humor, el show, el circ, el clown, acrobàcies, equilibris, malabars i música en un espectacle tan absurd com arriscat a la vegada!!

PARTIT DE FUTBOL SALA Onze futbolistes del C.E Tilmar, des dels mes joves als veterans retirats, van jugar contra 10 professionals, familiars i voluntaris de la casa. Un partit molt igualat per part dels dos equips que va acabar en empat a dos. Aquest resultat va obligar a arribar a la ronda de penals. Conjuntament és va decidir fer 6 xuts. Finalment després de l’emocionant ronda va guanyar l’equip dels professionals per una diferencia de dos gols. Gran partit per a fer cohesió d’una manera divertida i sobretot esportiva!

AQUAGYM. Tot i el vent fresquet que corria i l’aigua encara freda, una vintena de  participants van gaudir d’una sessió d’Aquagym amb molta marxa i ritmes actuals, amenitzada per la monitora de lleure d’APRODISCA a la piscina municipal de Montblanc.

DINAR DE GERMANOR “ESTIU 2014”. Un total de 100 persones, entre usuaris d’APRODISCA Montblanc i APRODISCA la Selva, esportistes del C.E Tilmar, Autogestors dels diferents grups, voluntaris i col·laboradors, familiars i professionals, van participar en el dinar de germanor “Estiu 2014” a la cantina de l’Institut. En aquesta ocasió el Servei de voluntaris d’APRODISCA, van ser els responsables de preparar i servir el dinar.

ZUMBA. El Gimnàs Montblanc, ens va oferir un espectacle de ZUMBA. En acabar ens van convidar ha participar-hi i a ballar durant mes de mitja hora. Sens dubte l’activitat de les jornades que ha tingut més èxit!!

ACTA DE CLOENDA APRODISCA BATUKE. L’acte de Cloenda el van protagonitzar els membres del grup de percussió APRODISCA BATUKE, juntament amb els monitors i una voluntària incondicional del grup. Aquesta va ser l’encarregada de reconèixer tot l’esforç i dedicació envers aquesta activitat. Seguidament, és va fer entrega a tots els membres d’un CD que recull les fotos d’aquests cinc anys d’actuacions arreu de Catalunya. Va ser un moment molt emotiu!

CONCERT DE ROCK. Per a finalitzar la festa, el grup de rock Montblanquí D.A.S (Dani, Anton i Sandro) ens van oferir 45 minuts de rock amb un gran ventall de cançons compostes per ells mateixos, cantades en català, castellà i anglès. També vam poder gaudir de dos clàssics del rock Americà. Aquell mateix cap de setmana actuaven al Festival Riubombori de l’Espluga de Francolí i el 24 de juliol a les 20h als vespres de Garbí! Us animem a participar-hi per tal de conèixer-los i donar suport a aquest gran grup que està iniciant-se.


L’organització  agraeix en especial als voluntaris d’APRODISCA els seu esforç i compromís, ja que sense ells aquesta festa no hagués estat possible!! També volem agrair a les entitats locals, el grup de Circ CIRCUMBILICS de Reus, grup de rock D.A.S, i d’altres persones que van col·laborar d’una manera desinteressada per tal de fer possible aquest seguit d’activitats.

Des del Servei de Lleure i Voluntariat d’APRODISCA, organitzem les Jornades Esportives amb molt d’entusiasme i alegria. Hem pensat que per a la propera edició ens agradaria que les persones que ho desitgin puguin aportar idees o fer algun suggeriment  de la festa a través del correu electrònic lleure@aprodisca.org

Que passeu molt bon estiu i ens veiem a la tornada!!

Bones Vacances!!

Equip Tècnic del Servei de Lleure i Voluntariat d’APRODISCA.

Comentaris: