L’Obra Social “la Caixa” col·labora amb APRODISCA en el Programa de Suport a les Famílies

Ambdues entitats renoven per tercer any consecutiu aquest acord.

El passat divendres dia 29 d’octubre, l’Obra Social “la Caixa” i Aprodisca han renovat el conveni de col·laboració pel qual “la Caixa” aporta 4.000 euros  al “Programa de millora en el suport a les famílies” de la Fundació Tutelar.

La signatura de l’acord ha anat a càrrec d’ Alexis Gómez, director d’Institucions de CaixaBank a Tarragona i la Sra. Carme Sureda, presidenta d’Aprodisca. També hi ha assistit Biel Secall, director de l’oficina de CaixaBank a Montblanc.

El Programa de millora en el suport a les famílies incideix en donar recolzament, assessorament i acompanyament a les famílies que tenen al seu càrrec a persones amb discapacitat intel·lectual, física i/o amb malaltia mental, amb risc d’exclusió social i també a persones grans amb discapacitat.

La Fundació Tutelar d’Aprodisca, és una entitat privada sense ànim de lucre que té com a objectiu desenvolupar funcions de protecció social, jurídica i econòmica per a persones en situacions de dependència, donant resposta a la necessitat de comptar amb un servei de tutela de proximitat, vinculat al territori oferint una alternativa futura i de protecció per als seus familiars, promovent la constitució de tuteles i assumint les funcions de tutor o administrador patrimonial, amb una tasca d’administració i guarda dels bens de la persona i de garantía de l’exercici dels seus drets, tot vetllant perquè aquestes tinguin la màxima qualitat de vida, orientada a la promoció de l’autonomia personal.

Comentaris: