L’Obra Social “la Caixa” i APRODISCA renoven el conveni de col·laboració

L’Obra Social “la Caixa” i Aprodisca renoven la signatura del conveni pel “Programa de Millora en el suport de les famílies”

El dimarts dia 11 d’octubre, l’Obra Social “la Caixa” i Aprodisca varen signar la renovació del conveni que s’emmarca dins del “Programa de millora en el suport a les famílies” de la Fundació Tutelar que compta l’entitat de Montblanc i que tindrà una durada de dotze mesos més.

La signatura d’aquest conveni ha estat realitzada pel Sr. Alexis Gómez, director d’Institucions de CaixaBank a Tarragona, el Sr. Biel Secall director de l’oficina de CaixaBank a Montblanc, la Sra. Maica Jané directora d’àrea de negoci de CaixaBank i la Sra. Carme Sureda gerent d’Aprodisca.

Aquest conveni té per objecte afavorir el desenvolupament de les diverses activitats de caràcter cultural i social que l’entitat du a terme en el desenvolupament del seu objecte fundacional, amb una aportació econòmica a favor de l’entitat de 4.000 €.

El programa incideix en donar suport, assessorament i acompanyament a les famílies que tenen al seu càrrec a persones amb discapacitat intel·lectual, física i/o amb malaltia mental, amb risc d’exclusió social i també a persones grans amb discapacitat.

La Fundació Tutelar d’Aprodisca, és una entitat privada sense ànim de lucre que té com a objectiu desenvolupar funcions de protecció social, jurídica i econòmica per a persones en situacions de dependència, donant resposta a la necessitat de comptar amb un servei de tutela de proximitat, vinculat al territori oferint una alternativa futura i de protecció per als seus familiars, promovent la constitució de tuteles i assumint les funcions de tutor o administrador patrimonial, amb una tasca d’administració i guarda dels bens de la persona i de garantía de l’exercici dels seus drets, tot vetllant perquè aquestes tinguin la màxima qualitat de vida, orientada a la promoció de l’autonomia personal.

Comentaris: