“Posa’t la Gorra!” a PortAventura 2015

Posat-la-gorra_postEl proper diumenge 7 de juny, l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) a Tarragona celebrarà la tretzena edició de la campanya de sensibilització “Posa’t la Gorra!” a PortAventura

Aquí teniu el Cartell de la festa.

“Posa’t la Gorra!” és una campanya de sensibilització que té com a propòsit donar a conèixer a la societat l’existència del càncer infantil i els projectes que du a terme l’entitat per tal de millorar la qualitat de vida dels infants i les seves famílies.

La campanya consisteix en un gest solidari: “posar-se la gorra”. Enguany amb la compra de la gorra d’aquest any s’obtindrà directament l’entrada oficial per entrar al parc de PortAventura. L’entrada amb la gorra té un cost de 18€ i s’ha de comprar anticipadament. Aquesta, permet l’accés gratuït al Parc Temàtic de PortAventura.

Els diners recollits aniran destinats a millorar la qualitat de vida dels nens i nenes malalts de càncer, per una banda millorant les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial al mateix territori i per l’altre mantenint la Casa dels Xuklis (la casa d’acollida per les famílies que s’han de desplaçar de les seves localitats per rebre tractament als hospitals de referència).

Podeu comprar les gorres on-line en aquest link >> http://ow.ly/N4Vm3

(Les persones que no pogueu adquirir-les via on-line, us podeu posar en contacte amb la monitora de lleure la Cristina Bonet al tel. 685016989 o al mail lleure@aprodisca.org.

 

 

Comentaris: