Reconeixement de l’Ajuntament als nostres esportistes per les 29 medalles als Special Olympics

El dimecres dia 19 de novembre de 2014 a l’Ajuntament de Montblanc, la nostra secció esportiva va rebre una placa en reconeixement als mèrits esportius i al paper dels nostres esportites als Jocs Special Olympics, l’entrega fou realitzada pel regidor d’esports Joan Mogas, davant d’una sala de plens plena d’esportistes, familiars i personal de l’entitat.

En total, 15 esportistes van participar als jocs i van aconseguir 29 medalles a les disciplines de natació i atletisme. Marta Salvadó, Sergi Hurtado, Esther Farré, Alberto Noguera, David Gutiérrez, Jordi Cartañá, Joana Pujol i Jordi Freisó van guanyar tres medalles d’or, quatre de plata i 2 de bronze en les diverses competicions de natació, a més de 7 medalles més de participació.

La Glòria Casanovas, Esther Font, Cristina Pulido, Roger Lesan, Alejandro Chillan, Jordi Bosch i Antonio Rodríguez van participar a les proves d’atletisme i van obtenir tres medalles d’or, 5 de plata, 4 de bronze i una de participació.

Us deixem aquí les paraules d’agraïment de la Cristina Bonet dirigides a l’Ajuntament de Montblanc pel seu suport i a la secció esportiva d’Aprodisca.

 Felicitats a tots els esportistes!!! TOTS SOM CAMPIONS!!

 

Comentaris: