Servei d’arts gràfiques

Disseny gràfic: Des de la idea fins a la materialització. Acompanyem al client en el recorregut creatiu i conceptual dels seus projectes, proposant solucions a mida de les seves necessitats.

Impressió digital: ideal per a projectes de baix volum i terminis d’entrega curts, ja que un dels avantatges que ofereix és la disponibilitat gairebé immediata dels impresos. Un dels valors afegits que ofereix la impressió digital és la personalització del producte (permet imprimir una sola unitat de cada original).

Impressió offset: ideal per a grans tiratges i permet un ventall més ampli de possibilitats (quadricromies, tintes directes, vernissos… amb un resultat d’alta qualitat).

Diferents tipus de paper: podem imprimir en paper reciclat, offset, estucat brillant o mat, cartolina gràfica, etc…


Recordeu que si sou una empresa i contracteu els nostes serveis, doneu compliment als requeriments legals de la Llei General de Discapacitat (antiga LISMI – Llei d’Integració Social de Minusvàlids) Integració Social de Minusvàlids) i /o materialitzeu accions de responsabilitat social corporativa (RSC) dins la vostra organització.


Serveis i productes

Serveis: Disseny gràfic, maquetació, tractament d’imatge, il·lustració, copisteria b/n i color, enquadernacions, digitalització de documents…

Productes: Imatge corporativa (creació de logotips i identitat corporativa), papereria corporativa (cartes, targetes, sobres, carpetes…), flyers, díptics, tríptics, quadríptics i altres, cartelleria diversa, calendaris, catàlegs, revistes, llibres, talonaris, etiquetes, segells..

Descarrega’t
el nostre catàleg

CATÀLEG

 

 

 

 

 

 

 

 

Demana un pressupost sense compromís indicant-nos quina és la teva necessitat.

Pots contactar amb nosaltres al mail: pre@aprodisca.org

  Dades del projecte  You are donating to : Greennature Foundation

  How much would you like to donate?
  $10 $20 $30
  Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
  How many times would you like this to recur? (including this payment) *
  Name *
  Last Name *
  Email *
  Phone
  Address
  Additional Note
  paypalstripe
  Loading...

  Donatiu