Signatura del Conveni de SIMO amb APRODISCA

El passat 30 de maig va tenir lloc la signatura del conveni de col·laboració entre APRODISCA (com a entitat del grup INCORPORA Tarragona) i la SIMO, amb el Sr. Jordi Olivé com a director.

Aquest conveni se signa en el marc d’una relació sòlida en la promoció de la inserció de persones amb diversitat funcional en el context ordinari amb aqeusta empresa, i en aquest sentit, recollint la voluntarietat de fer-la créixer ja que actualment estem en un nou procés de selecció.

El passat més d’octubre al desè aniversari del Programa Incorpora al CaixaForum a Tarragona, on va tenir lloc l’acte de reconeixement a les empreses, organitzacions i institucions que formen part de la xarxa Incorpora i que contribueixen dia a dia a construir una societat més justa, solidària i cohesinada, on l’empresa SIMO fou guardonada com una de les implicades i que fomenta les insercions de qualitat, durant els seus 10 anys de trajectòria.

I el mes de desembre també fou guardonada en l’acte de reconeixement a les empreses que va tenir lloc a Poblet en motiu dels actes d’APRODISCÀNIA, quatre dies intensos amb l’objectiu d’apropar l’entitat i les persones amb capacitats diferents a la comunitat, amb espais de trobada per a treballadors/es, famílies, empreses i ciutadania.

 

 

Comentaris: