Tercer donatiu del Celler Mas Foraster per APRODISCA

Aquest dimecres 12 de juliol i per tercer any consecutiu, ha tingut lloc el donatiu econòmic del Celler Mas Foraster per APRODISCA com a resultat de la col·laboració que han fet amb la nostra entitat a través d’un conveni que acordava un donatiu per la venda d’unes ampolles de vi negre Josep Foraster-Les Gallinetes.

Tot va començar l’any 2014 quan el Celler Mas Foraster va demanar que els nois/es del servei de teràpia ocupacional d’APRODISCA fessin un dibuix en el que havien de relacionar els animals i el raïm, i d’entre totes les propostes en aquell primer any es va escollir la de l’Abel Pérez, el segon any amb el de la Rosa M. Ollé i el tercer any amb el del Juan Uribe. Seguint amb aquesta iniciativa doncs, s’ha signat de nou el conveni de col·laboració per aquesta anyada en el que el vi portarà una etiqueta amb el dibuix guanyador d’aquest any fet per la Francesca Torres.

L’entitat destinarà aquests diners a les activitats de lleure del Centre Ocupacional.

Gràcies a tots els nois/es pels vostres dibuixos i al Celler Mas Foraster per tornar de nou a col·laborar amb nosaltres!!

 

Comentaris: