Una nova activitat, Tennis Taula!!

Durant el mes d’octubre des del Servei de lleure d’APRODISCA, és va iniciar una nova activitat esportiva a les instal·lacions de l’institut Martí i l’Humà de Montblanc.

La finalitat de l’activitat de tennis taula amb un total de 9 participants, es entrenar per a aprendre tots els coneixements envers aquest esport i participar en les diferents competicions que ofereix anualment l’ACELL d’aquest esport, com també poder participar en tornejos locals o comarcals.

El passat diumenge dia 29 de novembre es va celebrar a les Borges Blanques el XXX Campionat de Catalunya de Tennis Taula que organitza anualment l’ACELL. En aquesta ocasió 8 esportistes juntament amb l’entrenadora vam participar en la competició, però, d’una manera molt diferent de la que estem acostumats. Vam poder gaudir del campionat de públic per tal de visualitzar l’espai de joc, el funcionament, les normes, etc. i així iniciar-nos en la competició d’aquest esport el pròxim dissabte dia 30 de gener on es durà a terme el Campionat Territorial de Tennis Taula a les instal·lacions esportives de Camp Clar a Tarragona.

Som-hi esportistes, ja queda molt poc per estrenar-nos!

Comentaris: