Visita de Ses Majestats el rei, la reina, la princesa i Sant Jordi

El passat 24 d’abril vam rebre l’emotiva visita de ses majestats el rei, la reina, la princesa i Sant Jordi de l’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi de Montblanc.

Una rebuda com es mereixen amb espases enlaire per aquests il·lustres personatges, que una vegada amb nosaltres gaudirem tot junts dels relats de les persones participants del centre ocupacional.

Tot junts brindaren amb la mà ben alçada tot dient: Visca Sant Jordi, visca Montblanc i visca Catalunya”, la reina molt emocionada va dedicar unes paraules encoratjadores animant a la nostra entitat a assolir totes les fites que ens proposem.

I per finalitzar l’acte, els feren entrega de les roses elaborades per les persones participants del centre ocupacional i també la signatura en el llibre d’or de l’entitat, per deixar un record escrit de la seva visita impregnat al paper

I aquest cap de setmana passat també fou molt participatiu, ja que noies i noies de l’entitat han col·laborat donant suport en diferents actes de l’Associació Medieval.

Volem des d’aquí agrair a l’organització fer-nos sentir inclosos i visibles com a col·lectiu dins de la comunitat, amb el compromís de gaudir i superar barreres plegats.

Comentaris: