Visita dels alumnes de 4t d’ESO del Col·legi Mare de Déu de la Serra de Montblanc

El passat dimarts dia 3 de març vàrem rebre la visita dels alumnes de tractament de textos i imatges de 4t d’ESO del Col·legi Mare de Déu de la Serra de Montblanc.

Aquests alumnes estan elaborant un treball sobre l’economia social i venien interessats en saber el procés de naixement del projecte agroalimentari ecològic HORTUS, els explicàrem el sentit pel que fou concebut i com degut a les necessitats que en aquell moment l’efecte globalitzador de l’economia amb la deslocalització de la nostra feina cap a països amb economies emergents, foren el principial motiu d’aquest canvi. Valorant tots aquests factors es va crear un producte propi, del territori que fos respectuós amb el medi ambient i amb valors socials garantint l’ocupació dels treballadors/es amb discapacitat ja que aquesta és la nostra tasca i objectiu fundacional.

Varen visitar les nostres instal·lacions passant pels diferents serveis que oferim a l’entitat fins arribar a l’obrador on allí van poder veure el procés de manipulació alimentària dels productes procedents del cultiu ecològic, com també el procés d’envasat i etiquetat.

Gràcies per la vostra visita!!

Comentaris: