Projecte “Les 3 Esses” de Sant Josep

“Les 3 Esses” de Sant Josep

Davant de la necessitat de crear i seguir mantenint els llocs de treball amb les persones amb més necessitats de suport de la comarca, gestionem i custodiem l’espai natural de l’ermita de Sant Josep, una oportunitat més d’ocupació per a les persones amb discapacitat que prèviament realitzen una formació especialitzada.

Amb el suport de:

El dia 17 de març de 2021 va tenir lloc la inauguració d’aquest nou projecte que impulsa la nostra associació en aquest espai natural i de lleure de la nostra vila, l’acte va comptar amb la presència d’autoritats de la població i rodalies, com també de la junta directiva i d’algunes de les persones dels diferents serveis que formen l’entitat. (Veure notícia)


El perquè de les 3 Esses

Les 3 Esses, és el nom en què hem batejat aquest nou projecte inclusiu, i que representen la essa de Social, de Sostenible i Saludable.

La forma de la S ve donada de la part peculiar del ferro que envolta la campana de l’ermita de Sant Josep, així d’aquesta manera queden representades i tenen un lligam de significat important amb la simbologia de la S, incloent també, la silueta de l’ermita i l’arbre per no perdre i respectar el seu arrelament històric.

Per a més informació i/o consultes contacteu amb nosaltres al mail: les3esses@aprodisca.org

Per reservar podeu contactar per whatsapp al mòbil 685 90 40 55 o bé deixeu-nos les vostres dades en aquest formulari, i ens posarem en contacte amb vosaltres.


  Context històric

  L’ermita fou construïda durant el primer terç del segle XVIII promoguda pel comerciant Francesc Sabater. Durant el segle XIX va ser propietat de la família Gassol. En el curs de la guerra civil espanyola va ser destruïda i va restar uns anys abandonada. Gràcies a la iniciativa i esforç personal de Josep Civit i Solé va ser reconstruïda. El més interessant és la portalada adovellada, i sobre aquesta es pot veure una pedra amb una imatge gravada de la Sagrada Família.

  Per a més informació turística pots contactar amb l’oficina de turisme de Montblanc al link

  Si vols fer un ruta pots consultar-les a: Activitats de natura

  “Les 3 Esses” formem part del projecte “Respira Montblanc” que és un segell de qualitat que veu la llum després de poc més de quatre mesos de treball coordinat entre l’Oficina de Turisme de Montblanc i representants del sector turístic vinculats al municipi.

  Té l’origen en les darreres setmanes del confinament de primavera pel COVID-19. En aquell moment l’Ajuntament de Montblanc, a través de l’Oficina de Turisme, va convocar una reunió telemàtica per valorar la repercussió de la pandèmia a curt termini, però molt especialment per tal d’explorar accions a fer a partir de la represa de l’activitat turística, òbviament afectada per la crisi sanitària.

  Va ser així que es va iniciar un procés amb reunions on-line i presencials coordinat i dinamitzat per l’Oficina de Turisme de Montblanc durant el qual s’ha anar elaborant documentació diversa, s’han fixat objectius, prioritats i calendaris que poc a poc s’han concretat i han conduït fins a la presentació del projecte.

  Per a més informació sobre el projecte clica en aquest link

   

   

  You are donating to : Greennature Foundation

  How much would you like to donate?
  $10 $20 $30
  Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
  How many times would you like this to recur? (including this payment) *
  Name *
  Last Name *
  Email *
  Phone
  Address
  Additional Note
  paypalstripe
  Loading...

  Donatiu