El Trencadís ja és una realitat!

El Trencadís ja és una realitat!

El club social El Trencadís ja ha començat la seva activitat. És un nou servei adreçat a persones amb alguna problemàtica de salut mental que ofereix activitats amb l’objectiu de trencar amb l’aïllament social que sovint pateixen i promoure un increment de l’autonomia personal i la inclusió sociocomunitària. És per això que les activitats majoritàriament es realitzen fora de l’horari laboral o  dels serveis als quals assisteixen. El club social obre tots els dies laborables de 17 a 20h, els dimecres i divendres de 10 a 12h i dos dissabtes al mes al matí.

El Trencadís ha arrencat amb una proposta d’activitats que inclou l’exercici físic, sortides culturals, rutes per la natura, cinefòrums, informàtica o l’assemblea mensual, entre d’altres. La programació es renovarà cada mes i s’adaptarà a les inquietuds i demandes que expressin les persones.

Inicialment el Trencadís arrenca amb 17 persones usuàries però l’objectiu és que en els propers mesos pugui arribar a més persones i créixer en nombre de participants. Per assistir al Trencadís cal ser major d’edat, tenir un diagnòstic de trastorn mental i trobar-se en període d’estabilitat de la malaltia. 

El Trencadís és un servei concertat per la Generalitat de Catalunya. Els diners recaptats durant la Jornada Solidària pel Trencadís que es va celebrar el juny del 2023 a l’ermita de Sant Josep es destinaran a l’adquisició d’un vehicle per poder realitzar les activitats del club social. 

El club social El Trencadís està ubicat al carrer de la Vinya número 4 de Montblanc. 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...

Donatiu