Fes-te soci

Fes-te soci

Col·labora i fes-te’n soci i contribueix a fer una societat millor, sensible i implicada aquí i ara, participa de manera activa pel futur de l’entitat i comparteix els teus valors i junts tindrem més força.

Tipologia: 

Soci actiu: Pares, tutors o persones que tinguin al seu càrrec una persona atesa i assumeixi els drets i les obligacions de l’entitat, com també persones usuàries no incapacitades de qualsevol servei.

Soci protector: Persona física o jurídica que simpatitzi amb la nostra tasca i vulgui compartir la responsabilitat social corporativa.

 1. Contribueixes a assolir les finalitats de l’associació dins i fora d’ella.
 2. Participes activament a les assemblees fent ús del teu vot per acordar, informar-te, recolzar projectes i/o balanços presentats pels òrgans de govern.
 3. Dones suport a projectes que s’engeguen com a respostes integrals a les persones amb diversitat funcional, rebin o no ajuda econòmica.
 4. Amb la teva quota aportes estabilitat econòmica a l’entitat en moments socio-polítics i laborals tan incerts i reduccionistes de drets i benestar.
 5. Cobreixes les despeses derivades de les quotes i les accions conjuntes de les federacions d’altres associacions.
 6. Obtens beneficis fiscals de l’aportació personal que facis, segons estableix la llei de règim fiscal vigent d’entitats sense ànim de lucre i incentius fiscals al mecenatge, hi ha un retorn d’entre un 10% a un 80% segons la quantitat aportada.

Pots desgravar la teva aportació en la declaració de la Renda que fins ara era del 75% i a partir del maig de 2020 és del 80% modificat a la Llei de Mecenatge publicada pel BOE, inclou un article que incrementa en cinc punts les deduccions per donacions a ONG (fundacions i associacions).

Si vols ser soci o soci protector ho pots fer amb donació puntual o quota, si estàs interessat/da et pots posar en contacte al mail atencioalsoci@aprodisca.org o bé complint el següent formulari


La teva aportació és deduïble en l’IRPF, d’acord amb l’article 19 de la llei 49/2002, de 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense finalitats lucratives i dels incentius fiscals al mecenatge. En el cas de que siguis una empresa aquest donatiu també forma part de les mesures alternatives per a l’acompliment de la Llei General de Discapacitat (antiga LISMI, Llei d’Integració Social del Minusvàlid).

+ info agència tributària

  You are donating to : Greennature Foundation

  How much would you like to donate?
  $10 $20 $30
  Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
  How many times would you like this to recur? (including this payment) *
  Name *
  Last Name *
  Email *
  Phone
  Address
  Additional Note
  paypalstripe
  Loading...

  Donatiu